f

Referenties

Alma Care Groepsreis februari 2011

Hallo Johan en de anderen,

Leuk die ‘gewenningsverhalen ‘ van jullie. Heel herkenbaar ook.
Mijn rechteroog doet het perfekt. Mijn linker , die -/- 6 was, is nog steeds bezig te wennen. De ene dag heel goed, de volgende dag heb ik dan soms het idee dat er wat voor zit. Niet echt scherp dus. O.h.a. wordt dat wel beter.
De reacties van anderen luiden zo ongeveer: ” nou, een bril stond je ook goed”. of: ” je ogen staan nog echt naar een bril “. of: “wat is er anders aan je gezicht? Ben je naar de kapper geweest, of, je haar zit anders, of,  iets met je gebit”.  (door mensen die niet wisten dat ik gelaserd ben).Dat soort opmerkingen.  Wel leuk hoor, je moet de humor er van inzien.

Dat mijn ogen naar een bril staan ( = ‘glazig’ uit je ogen kijken). Dat wordt gelukkig al minder

Maar goed, je hebt het gewoon voor jezelf gedaan. En het leesbrilletje? Dat wist ik van tevoren. Dus die heb ik nodig bij de krant en de computer. Vergeet ik die bril, dan wordt het turen wat weer vermoeiend is voor je ogen, dan dus minder rapporteren (werk). Als ik een tijd achter de computer zit, moet ik er wel om denken regelmatig ‘ weg ‘ te kijken anders heb daarna wel last van accomoderen als ik naar buiten kijk. En dan dat zoeken he, weer die leesbril weg. Waar ligt ‘ie nu weer…..

Groepsreis Alma Care februari 2011
Enkele deelnemers aan de groepsreis van februari 2011 de dag na de ooglaser behandeling.

Of ik tevreden ben?   Ja, hartstikke. Ik ging met de bedoeling om in de verte scherp te zien, te kunnen sporten zonder bril.  En dat gaat PERFEKT. Ik zie in de verte werkelijk haarscherp. En dat zonder bril of lenzen. Geweldig !
Dus :   ik ben heel tevreden ( met de verwachting dat het na 6 maanden helemaal  “af ”  is).

Afijn, 3 dagen na terugkomst uit Istanbul zijn we maar weer op vakantie gegaan. Een week naar Tromso, boven de poolcirkel, in Noorwegen. Lekker koud, een meter sneeuw (dus wel een zonnebril gedragen) en met belangrijkste doel:  het Noorderlicht zien.

Dat is altijd afwachten. van de 7 nachten hebben we 2 nachten dit natuurspektakel gezien. Tijdens 1 nacht was het zo overweldigend mooi, met zelfs kleuren erin ( het gebeurt meestal met groenige tinten).
We hebben het weer kunnen fotograferen (Gerie) en filmen (mijn afdeling).
Doen er wel een foto van bij.

Tot zover

Groetjes Bert en Gerie

(Meer ervaringen van Alma Care cliënten lees je hier.)

question mark

Stel uw vraag!

Heeft u vragen over de moge-
lijkheden? Neem gerust contact op! Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.

    ReferentiesBeoordelingen

    question mark

    Veelgestelde vragen