f

Steunpunt Istanbul

Ooglaseren met Nederlandstalige begeleiding

 

 

 

 

 

 

 

Sinds juni 2009 heeft Alma Care een kantoor te Istanbul. Hier werkt Slawka, zij is de steun en toeverlaat voor de cliënten van Alma Care ter plekke.

 

Bij voldoende deelname heet Slawka u na aankomst welkom in Istanbul. U krijgt haar persoonlijk telefoonnummer dat u gedurende uw verblijf altijd kunt bellen.

 

U ontmoet Slawka in de kliniek waar zij u terzijde zal staan gedurende de vooronderzoeken en de uiteindelijke ooglaserbehandeling. Groot voordeel is uiteraard dat Slawka Nederlands spreekt en zo al uw vragen kan beantwoorden. Desgewenst is ze ook aanwezig bij de gesprekken tussen u en uw behandelend arts voor eventuele vertalingen.

 

Verder weet Slawka alles over Istanbul en kan zij u voorzien van praktische tips of u wijzen op toeristische bezienswaardigheden. Wanneer u deelneemt aan een groepsreis verzorgt zij bovendien een rondleiding langs de belangrijkste monumenten van de stad.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bianca Verhoeven is in Nederland jarenlang werkzaam geweest als verpleegkundige. Op dit moment woont zij in Istanbul en staat zij klaar voor de cliënten van Alma Care.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uit ervaring weten wij dat deskundige, Nederlandstalige begeleiding door onze cliënten zeer op prijs wordt gesteld.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

question mark

Stel uw vraag!

Heeft u vragen over de moge-
lijkheden? Neem gerust contact op! Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.