f

Na controle

De dag na de laserbehandeling

De ooglaserbehandeling wordt meestal gepland aan het einde van de middag. Dit is niet voor niets. Een goede nachtrust is nu immers het beste voor uw ogen. De volgende ochtend meldt u zich na het ontbijt weer in de kliniek voor de na controle.

De na controle

Uw ogen worden in de kliniek opnieuw uitgebreid onderzocht. Wanneer u beschermende lenzen kreeg worden deze nu verwijderd. Eerst wordt gekeken of het flapje zich goed heeft gehecht. Daarna wordt uw nieuwe gezichtsvermogen getest. De resultaten van dit onderzoek krijgt u mee op papier. Deze verklaring kunt u in Nederland gebruiken bij het aanvragen of verlengen van uw rijbewijs of bijvoorbeeld om de kosten deels te declareren bij belastingdienst of zorgverzekeraar. Wanneer u langer in Istanbul blijft kunt u desgewenst dit na onderzoek elke dag gratis herhalen.

Het certificaat dat in in Istanbul krijgt vermeldt een eerste indicatie van de nieuwe waarden van uw ogen. De na controle in Nederland geeft u de definitieve resultaten van de behandeling.

Na controle bij Alma Care

Drie maanden na de behandeling kunt u desgewenst uw ogen ook in Nederland nog eens laten controleren. Dit geeft u de zekerheid dat de ooglaserbehandeling is geslaagd en ook worden de nieuwe waarden van uw ogen gemeten. Deze na controle is onderdeel van het pakket, u betaalt hier dus niets extra’s voor.

Voor zowel het vooronderzoek als de na controle werken wij nauw samen met geselecteerde optometristen in heel Nederland. U hoeft dus nooit ver te reizen. En wanneer u wilt maken wij voor u de afspraak.

Persoonlijke begeleiding

U krijgt van ons het privé telefoonnummer van uw persoonlijk begeleider. Ook na uw bezoek aan Istanbul kunt u bij hem of haar terecht met al uw vragen. En ook voor praktische zaken als bijvoorbeeld extra oogdruppels kunt u terecht bij Alma Care.

Vragen ? Klik hier!

question mark

Stel uw vraag!

Heeft u vragen over de moge-
lijkheden? Neem gerust contact op! Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.