f

Kliniek

Ooglaser kliniek Istanbul Surgery Hospital

Een medische ooglaser correctie in Turkije

balie

De ontvangstbalie van ooglaser kliniek Istanbul Surgery Hospital. De privé ooglaser kliniek is luxueus en comfortabel ingericht. Omdat uw hotel naast de ooglaser kliniek staat zijn er geen wachttijden en is taxi vervoer tijdens de vooronderzoeken of na de ooglaser correctie niet nodig.

Waar in Nederland ooglaseren nog een relatief nieuw fenomeen is heeft men in Turkije een ervaring opgebouwd van ruim dertig jaar. Dus niet alleen vanwege de gunstige prijs maar vooral ook vanwege de aanwezige deskundigheid kiest één op de drie Nederlanders voor een ooglaserbehandeling ofooglaser correctie in Turkije.

Met de uitvinding van de Lasik methode door middel van de excimer lasertechniek begin jaren negentig werd ooglaser correctie een reële optie voor velen. Het Istanbul Surgery Hospital (ISH) werd opgericht in 1997 en is daarmee één van de eerste privé klinieken gespecialiseerd in de refractieve oogchirurgie. Het ISH heeft een internationale reputatie opgebouwd en behoort tot de top in Europa op het gebied van ooglaseren.

 

Het Team

Het behandelingsteam staat onder leiding van de befaamde arts Dr Sinan Göker, door oa. NRC Handelsblad omschreven als één van vier meest ervaren specialisten in de refractie chirurgie ter wereld. In deze moderne ooglaser kliniek wordt u persoonlijk begeleid door vriendelijk, deskundig personeel. Ook staat een vaste, persoonlijke begeleider voor u klaar.

intake

In het Istanbul Surgery Hospital staat een persoonlijk begeleider voor u klaar. Deze praat uitstekend Engels en Duits en is uw vraagbaak en aanspreekpunt gedurende de onderzoeken en de uiteindelijke ooglaser correctie. Nederlandstalige begeleiding is aanwezig bij onze groepsreizen.

Het Istanbul Surgery Hospital werkt uitsluitend met de nieuwste apparatuur. De laser is van de vierde generatie en wordt regelmatig gecontroleerd en onderhouden. Dr. Sinan Göker werkt daarbij nauw samen met de fabrikant en is zelf actief betrokken bij het verder ontwikkelen van de nieuwste ooglaser correctie en lasertechnieken.

Zo beschikt de kliniek sinds kort over de nieuwste Femtosecond apparatuur (‘laseren zonder mesje’).Femtosecond is nu voor het eerst mogelijk zonder de behandeling te moeten onderbreken.

Het Istanbul Surgery Hospital is een moderne privé ooglaser kliniek die van alle gemakken is voorzien. Dr. Sinan Göker leidt een team van 8 artsen die zijn gespecialiseerd in de refractieve oogchirurgie. Samen hebben ze al honderdduizenden behandelingen uitgevoerd.

 

Dat maakt het Istanbul Surgery Hospital tot één van de vier meest ervaren ooglaser klinieken wereldwijd. Een reden voor de fabrikanten van de ooglaser apparatuur om nauw samen te werken met juist deze ooglaser kliniek.

istanbulsurgeryhospital

Het 4 sterren MIM hotel staat pal naast het Istanbul Surgery Hospital. Uw arts is dus altijd in de buurt! En in het hotel treft u altijd mensen die al een ooglaserbehandeling of ooglaser correctie achter de rug hebben of juist nog moeten ondergaan. Contact is dus desgewenst snel gemaakt. U bevindt zich niet in een buitenwijk maar op slechts tien minuten van het centrum.

Zo beschikt de kliniek sinds kort over de nieuwste Femtosecond apparatuur (‘laseren zonder mesje’).Femtosecond is nu voor het eerst mogelijk zonder de behandeling te moeten onderbreken.

Het Istanbul Surgery Hospital is een moderne privé ooglaser kliniek die van alle gemakken is voorzien. Dr. Sinan Göker leidt een team van 8 artsen die zijn gespecialiseerd in de refractieve oogchirurgie. Samen hebben ze al honderdduizenden behandelingen uitgevoerd. Dat maakt het Istanbul Surgery Hospital tot één van de vier meest ervaren ooglaser klinieken wereldwijd. Een reden voor de fabrikanten van de ooglaser apparatuur om nauw samen te werken met juist deze ooglaser kliniek.

 

Persoonlijke benadering.

In het Istanbul Surgery Hospital worden maandelijks ongeveer 600 ooglaser correctiesuitgevoerd waardoor voortdurend kan worden geïnvesteerd in de nieuwste ooglaser apparatuur. Maar het is tegelijk geen fabriek en daarin onderscheid het ISH zich. De benadering is persoonlijk en ook staat er geen rij van verschillende (ook oudere) machines maar bent u zeker van de moderne Wavelight Allegretto (400 HZ).

istcerrahihastanesi

Het Istanbul Surgery Hospital. Een luxe privé & ooglaserkliniek met een internationale reputatie. Hier vond ooit de eerste Excimer Laserbehandeling plaats. Als eerste beschikte men over de ‘Thin Flap Technology’ en tegenwoordig is het ISH leidend in de ontwikkeling van de Femtosecond methode ( tweede generatie !).

Direct naast de kliniek staat uw vier sterren hotel. Dit bespaart wachttijd en na de behandeling zijn lange taxi ritten door de stad niet nodig. Binnen twee minuten bent u weer op uw eigen kamer. Ook voor de (gratis) nacontroles kunt u altijd weer terecht in de kliniek naast het hotel. En uw persoonlijk begeleider is dus ook altijd in de buurt.

 

tuv-certificaatISH ontvangt Europees ISO 9001:2000 certificaat:

Na een strenge procedure waarbij de gang van zaken in het Istanbul Surgery Hospital uitgebreid werden getest ontving het ISH in 2007 het internationaal erkende ‘ISO 9001:2000′ cerificaat. Dit betekent dat het management, de klantvriendelijkheid en ook de informatie voorziening naar de cliënt toe voldoen aan de internationaal vastgestelde normen volgens de ISO standaard.

 

question mark

Stel uw vraag!

Heeft u vragen over de moge-
lijkheden? Neem gerust contact op! Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.

    ReferentiesBeoordelingen

    <iframe scrolling="no" frameborder="0" width="230" height="143" src="http://www.ooglasertrefpunt.nl/beoordelingen/157/fec4cc0037968a13f402f704da0c81e8?border=000000&background=cc0099&text=FFFFFF&titleText=FFFFFF&titleBackground=990066&footerText=FFFFFF&footerBackground=990066&width=230" style="border-radius: 10px;"></iframe>

    question mark

    Veelgestelde vragen