f

Individueel

Individueel Zorgpakket: Een ooglaserbehandeling op maat

mimhotel

Het Orya hotel (4 sterren) in Istanbul is bekend vanwege haar uitstekende keuken. Naast het internationaal menu kunt u ook kiezen voor specialiteiten uit de traditionele Turkse keuken.

Alma Care International is gespecialiseerd in de individuele aanpak. U bent dus niet per definitie afhankelijk van groepsreizen maar u bepaalt zelf wanneer u wilt gaan en hoe lang u wilt blijven. Zonder zorgen want wij regelen alles voor u.

Op het vliegveld van Istanbul staat een chauffeur voor u klaar voor vervoer naar uw vier sterren hotel. Gedurende uw verblijf wordt u persoonlijk begeleid door een medewerker van het Istanbul Surgery Hospital. Uiteraard kunt u uw partner of vriend / vriendin meenemen tegen een kleine meerprijs (450.00 Euro).

U wordt behandeld in het Istanbul Surgery Hospital, een privé kliniek met een internationale reputatie. Door deskundig personeel en (belangrijk) met de nieuwste en meest nauwkeurige computer gestuurde laser apparatuur.

Onze prijs is slechts 850,00 Euro. Voor beide ogen! Daarnaast bieden wij volledig verzorgde ooglaser reizen met verblijf in een vier sterren hotel::

– De reis:
Inclusief retourvlucht naar Istanbul met een lijndienst van een gerenommeerde maatschappij (KLM / Turkish Airlines). Alma Care maakt geen gebruik van prijsvechters.

– Shuttle Service:
In Istanbul wordt u verwacht. Op het vliegveld staat onze chauffeur klaar om u comfortabel naar uw hotel te rijden.

– Verblijf:
U verblijft drie nachten in een luxe viersterren hotel (inclusief uitgebreid ontbijtbuffet). Wilt u langer blijven om bijvoorbeeld van de stad te genieten dan kost dit 110.00 Euro per extra nacht in het MIM hotel (per kamer). Het hotel bevind zich dicht bij het centrum van de stad.

– Vooronderzoek:
Zowel het vooronderzoek (Quick Scan) als de nacontrole is inbegrepen. Dit kunnen wij overal in Nederland aanbieden.

– Behandeling aan beide ogen:
Geen prijs per oog, maar beide ogen worden behandeld met de nieuwste en meest nauwkeurige lasik / Lasek apparatuur. Bovendien rekenen wij geen extra kosten voor bijvoorbeeld Wavefront.

– Medicijnen / nacontrole:
Drie nacontroles zijn inbegrepen. Twee in Istanbul (of zo vaak u wilt bij langer verblijf) en na terugkomst wordt ook de nacontrole in Nederland door ons volledig vergoed. Ook de benodigde medicijnen zijn inclusief.

– Garantie:
Op het resultaat van de behandeling bieden wij een garantie van maar liefst 10 jaar. Mocht u binnen deze periode van tien jaar ontevreden zijn met het resultaat dan betaalt u niets voor een eventuele nabehandeling.

– Inclusief:
Onze prijzen zijn inclusief. Er zijn geen extra of verborgen kosten. U kunt gewoon per bank betalen en u krijgt een factuur. Deze kunt u gebruiken om, indien mogelijk, kosten te declareren bij uw zorgverzekeraar of de belastingdienst.

Aanmelden / informatie aanvragen

question mark

Stel uw vraag!

Heeft u vragen over de moge-
lijkheden? Neem gerust contact op! Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.

    ReferentiesBeoordelingen

    <iframe scrolling="no" frameborder="0" width="230" height="143" src="http://www.ooglasertrefpunt.nl/beoordelingen/157/fec4cc0037968a13f402f704da0c81e8?border=000000&background=cc0099&text=FFFFFF&titleText=FFFFFF&titleBackground=990066&footerText=FFFFFF&footerBackground=990066&width=230" style="border-radius: 10px;"></iframe>

    question mark

    Veelgestelde vragen