f

Laagste prijs garantie

Over onze prijzen:Laagste prijs garantie ooglaseren

Alma Care is sinds 2004 de goedkoopste aanbieder van ooglaser behandelingen in Nederland. En toch bezuinigen wij niet op kwaliteit. U vliegt per lijndienst, verblijft in een viersterrenhotel en voor de behandeling bent u welkom in het Istanbul Surgery Hospital, een kliniek met een internationale reputatie.

Waarom wij de prijs zo laag kunnen houden heeft verschillende redenen. Zo huren wij geen duur kantoorgebouw en beschikken wij bijvoorbeeld ook niet over een auto van de zaak. Verder zijn de loonkosten in Istanbul laag en trekt de kliniek veel cliënten uit Noord Europa. waardoor de kosten per behandeling naar beneden gaan. Daarbij heeft ook onze vriendschappelijke relatie met de chef-arts van de kliniek, de bekende Dr. Sinan Göker, invloed op de prijs.

Al met al kunnen wij u een laagste prijs garantie bieden. Mocht u elders voor ooglaseren een goedkopere aanbieder vinden dan storten wij het verschil direct terug op uw rekening.

Voorwaarden laagste prijs garantie:

Uiteraard zijn er wel een aantal voorwaarden. Zoals:

 • De laagste prijs garantie geldt alleen voor Nederlandse en Belgische aanbieders. Het maakt daarbij niet uit of de ooglaser behandeling plaats vindt in Nederland of in Istanbul.
 • Het aanbod dient gelijkwaardig te zijn aan de onze. Dus inclusief de luxe die wij bieden wat betreft vlucht, hotel, enzovoorts.
 • U dient het goedkopere aanbod aan te kunnen tonen middels een offerte, een website of anderszins.
 • Tijdelijke acties zijn uitgesloten.
 • Indien u gebruik maakt van de diensten van Alma Care en het bovenstaande aan kunt tonen zullen wij het verschil in prijs direct overmaken op uw rekening.

Waarbij opgemerkt dat ‘goedkoop’ in deze niet het belangrijkste is. Onze cliënten zijn weliswaar tevreden met de prijs die wij bieden maar doorslaggevend is uiteraard de kwaliteit van de kliniek en de deskundiheid van haar medewerkers.

Daarover kunt u hier de ervaringen lezen van onze cliënten..

Een dag na het ooglaseren op de trappen van de Blauwe Moskee
Een dag na het ooglaseren poseren cliënten van
Alma Care op de trappen van de Blauwe Moskee.

question mark

Stel uw vraag!

Heeft u vragen over de moge-
lijkheden? Neem gerust contact op! Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.

  ReferentiesBeoordelingen

  <iframe scrolling="no" frameborder="0" width="230" height="143" src="http://www.ooglasertrefpunt.nl/beoordelingen/157/fec4cc0037968a13f402f704da0c81e8?border=000000&background=cc0099&text=FFFFFF&titleText=FFFFFF&titleBackground=990066&footerText=FFFFFF&footerBackground=990066&width=230" style="border-radius: 10px;"></iframe>

  question mark

  Veelgestelde vragen