f

Vooronderzoek

Voorbereiding

Het is natuurlijk een aardige combinatie. Een geheel verzorgde City Trip naar de moderne metropool Istanbul, een luxe viersterren hotel en tegelijk een professionele ooglaser behandeling in een Europese topkliniek.

Bij de meeste mensen is een laserbehandeling mogelijk. Of dat ook voor u geldt kunt u laten onderzoeken bij een erkend optometrist in Nederland. Gekeken wordt dan bijvoorbeeld naar de dikte en de vorm van het hoornvlies, de oogdruk, de diameter van de pupil, de traanfilm enzovoorts.

Na het ooglaseren kunt u bij deze specialisten uiteraard ook terecht voor de nacontrole’s.

Vooronderzoek in Nederland

Om te beoordelen of u ook in aanmerking komt voor een ooglaserbehandeling kunt u in Nederland uw ogen laten onderzoeken. De kosten van dit vooronderzoek worden tot een bedrag van 50,00 Euro achteraf door ons vergoed (Totaalpakket). Wij werken samen met erkende, onafhankelijke optometristen (aangesloten bij de Nederlandse Unie van Optiek Bedrijven) in de volgende plaatsen:

 • Amstelveen
 • Beverwijk
 • Haaksbergen
 • Heerlen
 • Hendrik-Ido-Ambacht
 • Hilversum
 • Leeuwarden
 • Nuenen.

Neem contact met ons op wanneer u vooraf meer zekerheid wilt. Wij verwijzen u dan door naar de dichtstbijzijnde mogelijkheid voor het vooronderzoek en de nazorg. De adressen en telefoonnummers van deze optometristen vindt u ook in ons informatiepakket. Deze kunt u hier aanvragen.

Vooronderzoek in de ooglaser kliniek

vooronderzoekOok in het Istanbul Surgery Hospital vindt eerst een uitgebreid vooronderzoek plaats. Door diverse specialisten worden uw ogen nauwkeurig onderzocht. Gekeken wordt of u in aanmerking komt voor een ooglaserbehandeling. Hierbij wordt elk mogelijk risico uitgesloten. Uiteindelijk ontstaat een compleet beeld van uw oog dat ter beoordeling wordt voorgelegd aan uw behandelend arts.

Gesprek met arts

sinangokerDe resultaten van deze onderzoeken worden met u doorgenomen in een persoonlijk gesprek met uw behandelend arts. Aan hem of haar kunt u al uw vragen kwijt. De arts zal vervolgens een behandelingsplan voorstellen. Wanneer u hiermee akkoord gaat wordt een afspraak gemaakt voor de ooglaserbehandeling zelf. Deze behandeling vindt dezelfde dag nog plaats (poliklinisch). Tot die tijd kunt u zich ontspannen in uw hotel direct naast de kliniek.

question mark

Stel uw vraag!

Heeft u vragen over de moge-
lijkheden? Neem gerust contact op! Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.

  ReferentiesBeoordelingen

  question mark

  Veelgestelde vragen