f

Handige links

Practische links over de ooglaserbehandeling, Turkije en het Istanbul Surgery Hospital.

teamOp deze pagina hebben wij wat links verzameld naar websites met informatie over ooglaseren (refractieve chirurgie). Ook vindt u hier directe links naar de websites van Dr. Sinan Göker, het Istanbul Surgery Hospital en het MIM hotel. Tenslotte bieden wij nog wat extra informatie over de stad Istanbul, de oude metropool aan de Bospurus.

Kliniek, arts, reis en hotel:

Het Istanbul Surgery Hospital
De website van de eerste privé kliniek voor ooglaserbehandelingen in Turkije. Ook voor andere oog aandoeningen kan men hier dankzij de diverse specialisten terecht. De Nederlandse pagina’s op deze website zijn helaas slecht vertaald. Hier wordt nog aan gewerkt.

Dr. Sinan Göker
Een website over de man die ooit de eerste ooglaserbehandeling in Turkije uitvoerde. Dr. Sinan Göker leverde grote bijdragen aan de ontwikkeling van de refractieve chirurgie en werd mede daarom tot ere voorzitter van het prestigieuze International Society of Refractive Surgery benoemd. De website is nog in ontwikkeling.

Het MIM hotel
Een luxe vier sterren hotel waar Alma Care haar gasten in onderbrengt. Een groot voordeel is dat dit hotel direct naast de kliniek staat. Geen wachttijden dus en na de behandeling geen lange taxiritten door de drukke stad. U bent binnen een minuut weer ‘thuis’.  En uw arts is altijd in de buurt.

Refractieve chirurgie:

International Society of Refractive Surgery
Website van ISRS, de internationale vereniging van ooglaser specialisten. Dr. Sinan Göker is ere lid en voorzitter van de afdeling Turkije (engelstalig).

Ooglaser trefpunt
Alma Care haalt de hoogste beoordelingen op deze vergelijkingssite. Tevens het grootste, onafhankelijke ooglaser forum van Nederland.

Websites van Alma Care cliënten:

Jacques Herb
De bekende zanger Jacques Herb (van hits zoals ‘Manuela’ en ‘Een man mag niet huilen’) liet via Alma Care zijn ogen laseren in maart 2008. Op zijn website schreef hij een uitgebreid verslag met veel foto’s.

Budo info
Een website met informatie over oosterse vechtsporten. Samensteller en Budo leraar Paul Jansen liet via Alma Care zijn ogen laseren. Klik in het menu op ‘laseren’ voor veel foto’s en een uitgebreid, persoonlijk verslag.

De Woordensmid
Joachim Lebbing liet zijn ogen laseren in december 2008. In het dagelijks leven schrijft hij gedichten op bestelling voor bijzondere mensen en momenten.

Istanbul:

Geschiedenis
Een kort overzicht van de geschiedenis van de oude stad Istanbul.

Istanbul
Praktische en toeristische informatie over de stad Istanbul van ‘Lonely Planet’

Istanbul
De beste plekken van deze metropool volgens ‘locals’.

Istanbul
De beste plekken volgens de Nederlandse correspondent Marc Guillet.

Weersverwachting
Vertrekt u binnenkort naar Istanbul? Kijk dan hier voor de weersverwachting.

De Cevahir Mall
Vlak bij het MIM hotel vindt u het moderne Cehavir Shopping Centre. Dit is het grootste overdekte winkelcentrum van Europa en zelfs de op één na grootste ter wereld.

Heeft u nog een interessante link voor deze pagina? Laat het ons dan hier weten.

question mark

Stel uw vraag!

Heeft u vragen over de moge-
lijkheden? Neem gerust contact op! Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.

    ReferentiesBeoordelingen

    <iframe scrolling="no" frameborder="0" width="230" height="143" src="http://www.ooglasertrefpunt.nl/beoordelingen/157/fec4cc0037968a13f402f704da0c81e8?border=000000&background=cc0099&text=FFFFFF&titleText=FFFFFF&titleBackground=990066&footerText=FFFFFF&footerBackground=990066&width=230" style="border-radius: 10px;"></iframe>

    question mark

    Veelgestelde vragen