f

Reismogelijkheden

Ooglaseren op niveau

Alma Care is in Nederland de exclusieve vertegenwoordiger van het befaamde ‘Istanbul Surgery Hospital’. Wanneer u kiest voor de nieuwste apparatuur (vierde generatie), zekerheid en ervaring dan zorgen wij voor een comfortabele reis, geheel samengesteld volgens uw wens.

 • Vooronderzoek en nazorg in Nederland.
 • Retourvlucht per lijndienst.
 • Opvang en vervoer in Istanbul.
 • Verblijf in een vier sterren hotel.
 • Persoonlijke begeleiding.
 • Behandeling in een Europese top kliniek.
 • Prijs geldt voor beide ogen.
 • Geen extra kosten voor bv. Wavefront.

Aanmelden / informatie aanvragen

Dankzij een uitgekiende organisatie, persoonlijke contacten en lage ‘overhead’ kosten kunnen wij een bijzonder lage prijs bieden zonder te bezuinigen op kwaliteit en comfort. Alma Care werkt alleen met gevestigde luchtvaartmaatschappijen (geen prijsvechters). En op het vliegveld van Istanbul wordt u verwacht door onze medewerker die u verder zal begeleiden naar uw vier sterren hotel.

Uw luxe hotel staat bovendien direct naast het Istanbul Surgery Hospital. Dit wordt door onze cliënten beschreven als een groot voordeel. U hoeft niet met taxi’s door de drukke stad te worden verplaatst. Dit bespaart lange wachttijden en na de ooglaserbehandeling bent u binnen vijf minuten weer op uw kamer. Bij vragen is uw arts altijd in de buurt. Op dit punt (hotel naast kliniek) onderscheid Alma Care Nederland zich van alle andere aanbieders.

Wij bieden een Individueel Reispakket. U bent vrij in het kiezen van de reis data. Alma Care organiseert dan reis en verblijf geheel conform uw wens.
Ook organiseren wij elke maand een Groepsreis. De groepsreizen worden altijd begeleid door een deskundige medewerker van Alma Care. Bij hem of haar kunt u altijd terecht met uw vragen en bovendien is uw begeleider een uitstekende gids voor de metropool Istanbul.

Femtosecond:

De nieuwste methode. Voor het maken van het ‘flapje’ wordt geen keratoom maar een laser gebruikt. ook wel ‘laseren zonder mesje’ genoemd. In het Istanbul Surgery Hospital beschikt men over de nieuwste Femtosecond methode (tweede generatie). Slechts 275,00 inclusief Wavefront.

Aanmelden / informatie aanvragen

groep juni 2007

Deelnemers van een Alma Care groepsreis bekijken een dag na de ooglaserbehandeling de opnames in het restaurant van de kliniek.

Partner programma:

Neem een vriend of uw partner mee voor slechts 450 Euro. Hij of zij geniet dezelfde service als u, Dus een vlucht op normale tijden per lijndienst, luxe airport shuttle en een verblijf in een vier sterren hotel, inclusief ontbijt.

Aanmelden / informatie aanvragen

question mark

Stel uw vraag!

Heeft u vragen over de moge-
lijkheden? Neem gerust contact op! Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.

  ReferentiesBeoordelingen

  question mark

  Veelgestelde vragen