f

De nieuwste ooglaser apparatuur

Istanbul Surgery Hospital – Nauwe samenwerking met de medische industrie

Vanwege zijn ervaring en de internationale reputatie van dr. Sinan Göker werkt de medische industrie graag samen met het Istanbul Surgery Hospital. Zo was dr. Sinan Göker nauw betrokken bij de ontwikkeling van de Wavefront technologie en stond hij mede aan de basis van de nieuwste generatie Femtosecond lasers. Nieuwe ontwikkelingen die uiteraard worden toegepast in het Istanbul Surgery Hospital.

De nieuwste ooglaser machine, de Teneo 317 (Bausch & Lomb):

Sinds 2015 beschikt het Istanbul Surgery Hospital over het nieuwste ooglaser apparaat van het moment. En dat is de Teneo 317, Duitse kwaliteit van Bausch & Lomb. Nog sneller, nog nauwkeuriger en nog veiliger.. Bovendien een ooglaser machine waarmee ook moderne toepassingen als onder andere Femtosecond en Supracor (leesbrilcorrectie) mogelijk zijn. Volgens de nieuwste inzichten, in Nederland nog niet verkrijgbaar!

Teneo 317, ooglaser apparaat

 

Clean Room:

het Istanbul Surgery Hospital is een moderne privé kliniek met een aangename, luxe atmosfeer. De behandelkamers zelf zijn uiteraard steriel en de ooglaser apparatuur bevindt zich in een zogenaamde ‘Clean Room’. Door middel van een kunstmatig drukverschil wordt de lucht in deze ruimtes voortdurend ververst. Eventuele onzuiverheden worden zo direct afgevoerd.

De Mora M2 keratoom:

Voor een ooglaserbehandeling (Lasik) zonder toepassing van de Femtosecond methode wordt gebruik gemaakt van de Mora M2 keratoom. Het is de nieuwste keratoom die zeer precies een flapje kan maken van slechts 90 µm dun. Nauwkeuriger en bovenal dunner dan de huidige gangbare microkeratomen die flapjes maken van gemiddeld 130 µm. Hierdoor komen mensen met een dunner hoornvlies ook in aanmerking voor een ooglaserbehandeling.

De FEMTEC Femtosecond Laser:

Voor het maken van het flapje (Lasik) beschikt het Istanbul Surgery Hospital over de Femtosecond laser van Femtec (Bausch & Lomb). Dit is een nieuwe ontwikkeling op het gebied van wat wel wordt genoemd ‘Laseren zonder mesje’. De huidige Femtosecond apparatuur (Intralase) oefent een grote druk uit op het oog en bovendien moet de cliënt een half uur wachten (met los flapje) voor met de ooglaserbehandeling kan worden begonnen. Dit is niet langer nodig. Dankzij de nieuwste Femtosecond apparatuur van de tweede generatie.

Tip van Alma Care International:

Ga niet in zee met klinieken of aanbieders die op hun website of in de schriftelijke informatie die wordt verstuurd niet vermelden welke apparatuur wordt gebruikt of welke artsen de ooglaserbehandeling uitvoeren. Controleer ook de reputatie van de arts door bijvoorbeeld een zoekopdracht op het internet. Vermijdt ook klinieken of aanbieders die contante betalingen eisen. En bovenal, laat de websites links liggen waarop zelfs de kliniek niet bij name wordt genoemd.

Aanmelden / informatie aanvragen

ALLEGRETTO WAVE Eye-Q 400 Hz:

Een 400 Hertz laser die mede is ontwikkeld door Dr. Sinan Göker. Dankzij de uitgekiende technologie hoeft minder weefsel te worden verwijderd en ontstaat een gladder, meer gepolijst eindresultaat. Doordat een groter deel van het oog kan worden behandeld is de kans op halo’s of nachtblindheid kleiner dan bij oudere machines.

allegretto

De koele, pulserende laserstraal heeft een afgeronde vorm waardoor de overgangen meer natuurlijk zijn. In plaats van één dikke laserstraal werkt de Wave Eye-Q met vele kleine laser pulsen die volgens een bepaald patroon heen en weer springen (‘Flying Spot’ techniek). Het oog wordt hierdoor minder belast.

question mark

Stel uw vraag!

Heeft u vragen over de moge-
lijkheden? Neem gerust contact op! Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.

    ReferentiesBeoordelingen

    question mark

    Veelgestelde vragen