f

Ooglaseren

Medische behandeling in Turkije

Voorbereiding op de ooglaser behandeling

Het is natuurlijk een mooie combinatie. Een City Trip naar de metropool Istanbul, een luxe vier sterren hotel en tegelijk een ooglaserbehandeling in een kliniek met een internationale reputatie. Goedkoper dan in Nederland maar voor veel van onze clënten is de deskundigheid en de ervaring van de artsen ter plaatse van groter belang.

Een goede voorbreiding kan echter geen kwaad. Komt u bijvoorbeeld wel in aanmerking voor een ooglaserbehandeling?
In het algemeen geldt dat een laserbehandeling mogelijk is bij waarden tot -14 (bijziend) of +7 (verziend) en / of tot een cilinderafwijking (Astigmatismus) tot + of -6.

Vooronderzoek bij Alma Care

Alma Care werkt nauw samen met erkende optometristen in heel Nederland. Het vooronderzoek (en later ook de nazorg) kan dus plaatsvinden bij u in de buurt. De optometrist bepaalt of u in aanmerking komt voor een ooglaserbehandeling. In ongeveer vijf procent van de gevallen geeft de optometrist een negatief advies. Dit heeft meestal te maken met bijvoorbeeld de stabiliteit van uw ogen, de oogdruk of de dikte van het hoornvlies.

De kosten van dit vooronderzoek (Quick Scan) worden achteraf door ons vergoed wanneer u gebruik maakt van de service van Alma Care. Ook de kosten van de nacontrole in Nederland zijn bij de prijs inbegrepen. U betaalt hiervoor dus niets extra.

Vooronderzoek in de ooglaser kliniek

Voor de medische behandeling in Turkije worden uw ogen in de oogkliniek van het Istanbul Surgery Hospital nog eens uitgebreid onderzocht. Deze onderzoeken worden door verschillende specialisten uitgevoerd en kunnen een paar uur duren. Zo ontstaat een compleet beeld van uw oog.

Gesprek met arts

Uw behandelend arts zal in een persoonlijk gesprek de resultaten van de vooronderzoeken met u bespreken. U kunt al uw vragen kwijt waarna een behandelingsvoorstel wordt gedaan. Wanneer u hiermee akkoord gaat wordt een afspraak gemaakt voor de ooglaserbehandeling zelf. Deze vindt meestal dezelfde dag nog plaats.

Alle onderzoeken, zowel in Nederland als in het Istanbul Surgery Hospital, zijn nu achter de rug. U bent klaar voor de ooglaserbehandeling zelf. Lees hier hoe dit in zijn werk gaat en wat u kunt verwachten.

question mark

Stel uw vraag!

Heeft u vragen over de moge-
lijkheden? Neem gerust contact op! Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.

    ReferentiesBeoordelingen