f

Het Team

Steeds mee met de nieuwste ooglaser technieken

Dr Sinan Göker opende al in 1997 het Istanbul Surgery Hospital. In de loop der jaren heeft hij een deskundig team om zich heen verzameld. Tot uw beschikking staat een groep van gediplomeerde verplegers, intakers en persoonlijk begeleiders.

In de oogkliniek van het Istanbul Surgery Hospital werken ook 8 universitair geschoolde oogartsen, met elk hun eigen specialisme.

Daarnaast zijn drie deskundige artsen bevoegd tot het uitvoeren van ooglaserbehandelingen. Elk met een jarenlange ervaring van tienduizenden succesvolle behandelingen. Wij stellen deze specialisten in de refractie chirurgie graag aan u voor.

Dr. Sinan Göker Dr. Sinan Göker, ooglaser specialist

Dr. Sinan Göker (1958) studeerde medische wetenschappen in Turkije, Amerika en Duitsland. In de jaren zeventig van de vorige eeuw trok de toen nog nieuwe refractie chirurgie zijn aandacht. Dr. Sinan Göker was nauw betrokken bij het wetenschappelijk onderzoek en de zoektocht naar nieuwe methoden van ooglaseren. Hij was de eerste arts die in Turkije een Excimer ooglaserbehandeling uitvoerde en daarbij vestigde hij in 1997 de eerste ooglaserkliniek in Istanbul: Het Istanbul Surgery Hospital.

Als vooraanstaand wetenschapper was Dr. Sinan Göker nauw betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe technieken als Wavefront. Recentelijk is in samenwerking met de univeristeit van Heidelberg (Duitsland) en de firma Femtec de nieuwste generatie Femtosecond apparatuur ontwikkeld. Ook wel omschreven als de tweede generatie in ‘ooglaseren zonder mesje‘.

Vanwege zijn bijzondere prestaties is Dr. Sinan Göker benoemd tot ere voorzitter van de Internationale Vereniging van Refractie Specialisten. Daarnaast is hij voorzitter van de invloedrijke Turkse afdeling van deze organisatie.

Dr. Berrin Toksü Dr. Berrin Toksu, ooglaser specialist

De arts Berrin Toksü (1961) studeerde aan het Amerikaanse ‘Robert Gymnasium’. Tussen 1979 en 1985 studeerde zij medicijnen aan de universiteit van Istanbul. Tussen 1986 en 1990 werkte Dr. Berrin Toksü als noodarts op een polikliniek.

Tussen 1990 en 1992 werkte Dr. Berrin Toksü nauw samen met Prof. Dr. med. Daniel Woroshmorthy in het Semmelwis Hospital te Budapest (Hongarije).

Van 1992 tot 1996 specialiseerde Dr. Berrin Toksü zich in oogaandoeningen die gerelateerd zijn aan diabetes. In deze periode werkte ze als oogarts in een ziekenhuis van de Turkse Diabetes verening. Van 1996 tot 1998 voerde ze hiertoe ooglaser behandelingen uit op het netvlies.

Tussen 1998 en 2003 werkte Dr. Berrin Toksü in de oogkliniek van de stichting ‘Göz Nurunu Koruma Vakfi’ (bescherming van het licht der ogen).

In 2004 werd Dr. Berrin Toksü door de chef arts Dr. Sinan Göker gevraagd het team te versterken van het Istanbul Surgery Hospital, Hier heeft zij zich gespecialiseerd in staar aandoeningen en refractie chirurgie (ooglaser behandelingen).

Dr. Buket Ayoglu Dr. Buket Ayoglu, ooglaser specialist

Dr. Buker Ayoglu voltooide in 1989 haar medicijnstudie aan de universiteit van Istanbul. Vervolgens werkte zij 5 jaar als oogarts in het Haseki ziekenhuis. Sinds 1998 is Dr. Buket Ayoglu verbonden aan het Istanbul Surgery Hospital waar zij zich specialiseerde in de refractie chirurgie. Op het gebied van ooglaseren heeft Dr. Buket Ayoglu veel wetenschappelijke publicaties op haar naam staan, zowel nationaal als internationaal.

Dr. Buket Ayoglu is lid van de Europese vereniging van refractie specialisten en de Turkse vereniging van specialisten in de Ophtalmologie.

Aanmelden / informatie aanvragen

question mark

Stel uw vraag!

Heeft u vragen over de moge-
lijkheden? Neem gerust contact op! Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.

    ReferentiesBeoordelingen

    question mark

    Veelgestelde vragen