f

Dr. Sinan Göker

Specialist in refractieve oogchirurgie

Medewerker Dr. Sinan Göker

Dr. Sinan Göker (1958) studeerde in Turkije en Amerika waarna hij zich als een der eersten specialiseerde in de refractieve oogchirurgie. De allereerste ooglaser behandeling in Turkije werd door hem uitgevoerd .Wat hem ook tot één van de eerste actieve ooglaser artsen van Europa maakt. Al in 1997 opende dr. Sinan Göker het Istanbul Surgery Hospital. Inmiddels heeft Dr. Sinan Göker persoonlijk al méér dan 70.000 (!) ooglaserbehandelingen met succes uitgevoerd.

Voor zijn uitzonderlijke prestaties werd hij beloond met de Amerikaanse “Honour Award” van de ISRS, (The International Society of Refractive Surgery). Ook is hij voorzitter van de ‘International Society of Refractive Surgery’ in Turkije.

Inmiddels is Dr. Sinan Göker een veelgevraagd spreker op internationale medische congressen. In zijn kliniek heeft hij vele (ook Nederlandse en Belgische) artsen opgeleid en bekend gemaakt met de lasertechnieken van de refractieve oogchirurgie. Ook de medische industrie maakt graag gebruik van zijn kennis. Dat geeft u de zekerheid dat u met de nieuwste en meest nauwkeurige lasers wordt behandeld.

Dr. Sinan Göker was nauw betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe ooglaser technieken als Wavefront. En nog steeds is, naast de ooglaserbehandelingen, wetenschappelijk onderzoek een belangrijke motivatie. Momenteel is Dr. Sinan Göker vooral bezig met het perfectioneren van leesbrilcorrectie technieken als Supracor en Intracor.

De teamartsen zijn door Dr. Sinan Göker streng geselecteerd. Ze opereren immers in zijn naam en moeten daarom aan hoge eisen voldoen. Een behandeling door Dr. Sinan Göker zelf is met bijbetaling ook mogelijk.

NRC Handelsblad over Dr. Sinan Göker

Dr. Sinan Göker, een topchirurg die sinds 1992 ‘al meer dan 40.000 succesvolle ooglaserbehandelingen’ uitvoerde en die ‘nummer 4 staat op de wereldranglijst van chirurgen die de meeste operaties hebben verricht’.

Uit ‘Verdampt beter zicht’ door Wim Köhler (NRC Handelsblad 01-03-2005)

 

Een kort interview met de ooglaser specialist Dr. Sinan Göker, over zichzelf en over nieuwe ontwikkelingen in de ooglasertechniek (2015):

question mark

Stel uw vraag!

Heeft u vragen over de moge-
lijkheden? Neem gerust contact op! Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.

    ReferentiesBeoordelingen

    question mark

    Veelgestelde vragen