f

Groepsreizen

3e begeleide groepsreizen van Alma Care:

kantine

(Deelnemers aan een groepsreis van Alma Care drinken een kopje koffie in het restaurant van het Istanbul Surgery Hospital).

 Naast de individuele ooglaser reizen organiseert Alma Care ook regelmatig groepsreizen met Nederlandstalige begeleiding. U reist met ‘lotgenoten’ en één van onze deskundige medewerkers is altijd in de buurt. Wij hebben gemerkt dat veel mensen graag samen reizen, om bijvoorbeeld ervaringen te delen of gewoon omdat iemand liever niet alleen wil of kan gaan.

Onderdeel van de groepsreis is ook een toeristische kennismaking met Istanbul. Uw hotel bevindt zich vlak bij het stadscentrum (Taksim) en op zaterdag leidt uw gids u langs belangrijke monumenten in de Oude Stad als de Aya Sophia, het Topkapi paleis en de Grand bazaar. Ook de zondagochtend is nog vrij te besteden. Bijvoorbeeld voor een bezoek aan het nabijgelegen Cevahir Shopping Mall, ooit de grootste van Europa.

GROEPSREIS JUNI 2024 !!

Beleef de vroege zomer in de oude metropool Istanbul en keer terug zonder hulpmiddelen als bril of lens. Een luxe City Trip met Nederlandstalige begeleiding. Onderdeel is uiteraard de ooglaserbehandeling in het befaamde Istanbul Surgery Hospital. Maar ook gaan we eten in de beroemde Bloemenpassage. We zien de Blauwe Moskee, de Grand Bazar en vele andere hoogtepunten van deze oude metropool. We vertrekken op donderdag 6 juni en zijn zondag 9 juni zonder bril weer thuis. Mis het niet !

Aanbieding! Omdat wij dit jaar 20 jaar bestaan betaalt u slechts 1650,00 Euro deze luxe, verzorgde reis. Geen extra kosten dus voor de begeleiding. Geen extra of verborgen kosten!

Wees er snel bij. Voor deze groepsreis worden geen extra kosten gerekend !!.

Aanmelden / informatie aanvragen

 

Eerstvolgende groepsreizen:

– Donderdag 6 tot en met zondag 9 juni (zie aanbieding hierboven).
– Donderdag 3 tot en met zondag 6 oktober

 

Aanmelden / informatie aanvragen-

– De reis:

Inclusief retourvlucht naar Istanbul met een lijndienst van een gerenommeerde maatschappij (bv. KLM / Turkish Airlines). Vertrek is onder andere mogelijk vanaf Schiphol, Brussel, Dusseldorf, Osnabrück, Bremen of andere luchthavens met een directe verbinding naar Istanbul.

Het liefst boeken wij de middagvlucht van Turkish Airlines. Mooie vliegtijden, volledige verzorging aan boord (maaltijd, drankjes, etc.) en u krijgt uw eigen beeldscherm. Niet voor niets wordt Turkish Airlines jaar op jaar verkozen tot beste luchtvaartmaatschappij van Europa. Wees er echter snel bij voor deze vlucht vol zit.

– Deskundige begeleiding:

Een groepsreis van Alma Care wordt begeleid door een van onze deskundige medewerkers. Al uw vragen en opmerkingen kunt u aan hem of haar kwijt. Daarbij verzorgt de begeleider of begeleidster op zaterdag een tour door de Oude Stad. U ziet de Blauwe Moskee, de beroemde Haghia Sophia, het Topkapi paleis en natuurlijk de Grand Bazar. Deze dag wordt meestal afgesloten met een gezellig diner op de beroemde Galata brug met uitzicht op de Bospurus en de Gouden Hoorn.

– Airport Shuttle Service:

Op de luchthaven van Istanbul wordt u verwacht door onze chauffeur. Deze brengt u comfortabel in een luxe auto naar het luxe Orya hotel. En op zondag brengt deze chauffeur u uiteraard ook weer terug naar de luchthaven.

groep mei 2007

Deelnemers aan een groepsreis van Alma Care de dag na de ooglaserbehandeling voor de Blauwe Moskee te Istanbul.

Inclusief:

– Vooronderzoek:

Het vooronderzoek (quick scan) regelen wij voor u bij een erkend optometrist. Wij hebben goede contacten met optometristen in heel Nederland.  Dit vooronderzoek wordt tot een bedrag van 50,00 Euro bij deelname achteraf door ons vergoed.

– Verblijf:

U verblijft vier dagen / drie nachten in een boutique hotel (inclusief ontbijt buffet). Dit hotel staat direct tegenover het hospitaal. Dus geen lange taxi ritten door de stad, na de ooglaser behandeling bent u direct weer op uw kamer (roomservice!) en uw arts is altijd in de buurt..

– Behandeling aan beide ogen:

Geen prijs per oog, maar beide ogen worden behandeld met de nieuwste apparatuur. Alma Care berekent bovendien geen extra kosten voor bijvoorbeeld Monovision of toepassing van de de Wavefront techniek. Wavefront geeft een beduidend beter resultaat. Het Istanbul Surgery Hospital rekent geen extra kosten omdat met niet wil dat cliënten uit zuinigheidsoverwegingen hiervan af zouden zien.

– Medicijnen / na controle:

Een grondige na controle, de nazorg in Nederland en ook een eventuele nabehandeling zijn inbegrepen. Ook inclusief zijn alle noodzakelijke medicijnen plus extra’s zoals een slaappil voor de eerste nacht.

– Garantie:

Op het resultaat van de behandeling bieden wij een garantie van maar liefst 15 jaar. In het bijzondere geval dat opnieuw laseren nodig is betaalt u alleen reis en hotel.

– Inclusief:

Onze prijzen zijn inclusief. U kunt gewoon per bank betalen en u krijgt van ons een factuur. Deze kunt u gebruiken om (een deel van) de kosten te declareren bij uw zorgverzekeraar.

groep-09-07

– Deelnemers aan een groepsreis van Alma Care genieten van het diner in de beroemde Bloemen Passage (Cicek pasaje).

Interesse in deelname aan één van onze volledig verzorgde groepsreizen? Vraag naar de beschikbaarheid of bel met 010-7144930 (tot 23.00 uur ’s avonds bereikbaar, ook in het weekend).

question mark

Stel uw vraag!

Heeft u vragen over de moge-
lijkheden? Neem gerust contact op! Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.

    ReferentiesBeoordelingen

    question mark

    Veelgestelde vragen