f

Wavefront

Wavefront behandeling : het oog optimaal gecorrigeerd

Zonder extra kosten biedt Alma Care Nederland ook een behandeling met de nieuwste methode, de Wavefront behandeling. Deze bijzonder verfijnde behandeling met de Excimer laser bevrijdt u niet alleen van refractie afwijkingen als bijziendheid, verziendheid of cilinderafwijkingen maar corrigeert uw oog ook op fijnere afwijkingen (aberraties) die door een bril of door contactlenzen niet worden verholpen. Wavefront optimaliseert het zicht en geeft dus een beter resultaat dan een ooglaserbehandeling zonder deWavefront behandeling techniek. Het Istanbul Surgery Hospital wil dat u met het best mogelijk resultaat huiswaarts keert. Vandaar dat voor het toepassen van de Wavefront behandelinggeen extra kosten worden berekend..

Wat is een Wavefront behandeling ?

allegretto

Officieel goedgekeurd door de FDA, de Allegretto Wave Eye-Q 400 Hz). Deze ooglaser is ontwikkeld door Wavelight, de uitvinders van de moderne Wavefront techniek.

Tijdens het vooronderzoek in het Istanbul Surgery Hospital worden uw ogen uitgebreid gemeten. Dit is nodig om de Excimer Laser van de juiste informatie te voorzien. De informatie die gedurende deze fase wordt verzameld is doorslaggevend voor een geslaagde behandeling.

Door middel van een uitgebreide oogscan wordt de topografie van het hoornvlies in kaart gebracht (Cornea topografie). Dit is de conventionele methode die in het Istanbul Surgery Hospital wordt gecombineerd met de moderne Wavefront behandeling.

Met Wavefront worden ook de fijnere optische afwijkingen waargenomen die (mede) bepalend zijn voor het scherp zien. Deze afwijkingen (of ‘aberraties van de hogere orde’) worden ook door een bril of lenzen niet volledig gecorrigeerd. Dankzij de Wavefront technologie kan de oogarts nu een persoonlijk behandelingsplan opstellen, geheel toegesneden op de kleinste kenmerken en afwijkingen van uw oog. Een voordeel is dat in vergelijking met een standaardbehandeling er minder weefsel wordt weggelasered en daarbij wordt de kans op neveneffecten (bv: halo’s) geminimaliseerd. Ook voor mensen met grotere pupillen biedt deWavefront behandeling een mogelijkheid om weer scherp te zien zonder bril.

Wavefront wordt ook wel de ‘gepersonaliseerde laserbehandeling’ genoemd. Dankzij de gegevens die de Wavefront techniek in kaart brengt kan de Excimer Laser uw oog zelfs beter perfectioneren dan een bril of een lens ooit zou kunnen doen. Het oog wordt in detail, optimaal gecorrigeerd terwijl tegelijk minder weefsel hoeft te worden bewerkt.

Bij Alma Care is de Wavefront behandeling inclusief. U betaalt hier dus niets extra voor.

Research

sinangoker

Dr. Sinan Göker ontwikkelde in samenwerking met (oa) de universiteit van Heidelberg (Duitsland) en de firma Wavelight de Wavefront behandeling.

Dr. Sinan Göker is als deskundige nauw betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe lasertechnieken. Zo heeft hij mede aan de wieg gestaan van deWavefront techniek en was zijn kliniek de eerste die deze gepersonaliseerde ooglaser behandelingkon toepassen.

Dankzij zijn expertise is Dr. Sinan Göker een veelgevraagd spreker op internationale wetenschappelijke congressen. Daarnaast onderwijst hij artsen in de technieken van het ooglaseren in de door hem opgerichte kliniek.

Geen wonder dat ook de medische industrie graag gebruikt maakt van zijn kennis en ervaring. Een voordeel van deze samenwerking is dat u de nieuwste apparatuur en inzichten kunt verwachten in het Istanbul Surgery Hospital voor een medische behandeling in Turkije.

question mark

Stel uw vraag!

Heeft u vragen over de moge-
lijkheden? Neem gerust contact op! Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.

    ReferentiesBeoordelingen

    question mark

    Veelgestelde vragen