f

Prijzen

1105er onze prijzen:Laagste prijs garantie ooglaseren

Wij hebben een voorkeur voor het vermelden van eerlijke prijzen. Dus geen ‘prijs per oog’ aanbiedingen (het gaat meestal immers toch om beide ogen) en geen verborgen of extra kosten achteraf. In Istanbul zelf is alles voor u geregeld, de behandeling of het hotel hoeft u dus niet ter plekke kontant te betalen.

Wij besparen ook niet op de reis zelf. Bij ons dus geen prijsvechters. U vliegt per lijndienst (bv. KLM of Turkish Airlines) en ter plekke wacht u een VIP behandeling inclusief een vriendelijk, luxe hotel.

 

Prijzen

Een ooglaserbehandeling in het befaamde Istanbul Surgery Hospital (Lasik / Lasek) aan beide ogen. Inclusief Wavefront en / of Monovision. Alle onderzoeken ter plaatse en de benodigde medicijnen zijn inbegrepen.
945,00
Totaal pakket. Ons VIP arrangement: Inclusief vooronderzoek en nazorg in Nederland, vlucht per lijndienst, airport shuttle, verblijf in een luxe boutique hotel direct tegenover de kliniek en uiteraard de ooglaserbehandeling aan beide ogen inclusief Wavefront en / of Monovision.

1650,00 (Inclusief. Geen extra of verborgen kosten)

Groepsreis, inclusief deskundige, Nederlandstalige begeleiding en een toeristische rondleiding door Istanbul (let ook op de aanbiedingen!)
1690,00
Wavefront
Inclusief
Monovision
Inclusief
Femtosecond/ Intralase In het geval van een ooglaser behandeling volgens de Lasik methode wordt het ‘flapje’ gemaakt met een computergestuurde Laserkeratoom.
225,00
Iensimplantatie (beide ogen) inclusief reis en verblijf (5 dagen / 4 nachten)
5250,00
Iensimplantatie (beide ogen) U zorgt zelf voor reis en verblijf.
4450,00
Partnerprogramma, Neem uw vriend of partner mee. Inclusief reis, verblijf en alle service met uitzondering van de ooglaserbehandeling.
450,00
Verlenging verblijf per nacht per kamer
110,00
Nabehandeling. In het uitzonderlijke geval dat het resultaat niet in één keer wordt gehaald is een nabehandeling zonder kosten. Wilt u dat wij reis (lijndienst), de luchthaven shuttle en het verblijf (2 nachten) in een boutique hotel organiseren kost dit 450,00 Euro.

450,00

Meer informatie:

Voor meer informatie over de service van Alma Care International kunt u ons altijd e-mailen. Of bel voor een persoonlijk advies naar:

010 – 7144930 (bereikbaar tot 11 uur ’s avonds, ook in het weekend)

De persoonlijke ervaringen van onze cliënten leest u hier.

question mark

Stel uw vraag!

Heeft u vragen over de moge-
lijkheden? Neem gerust contact op! Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.

    ReferentiesBeoordelingen

    question mark

    Veelgestelde vragen