f

Supracor

Zichtcorrectie en leesbrilcorrectie in één ooglaserbehandeling.

Tegenwoordig is het ook mogelijk door middel van een ooglaserbehandeling het zicht te corrigeren en tegelijk de leesbril overbodig te maken. Met behulp van de nieuwste ooglaser technieken wordt het oog zo bewerkt dat een variofocus effect ontstaat.

Presbyopie.

Vrijwel iedereen krijgt tussen de 40 en 60 jaar te maken met de leesbril. Dit wordt veroorzaakt door slijtage van de spieren die de ooglens aantrekken. Het gevolg is dat het zicht dichtbij minder wordt. Een leesbril is dan noodzakelijk.

Supracor voor slechts 2450,00 Euro:

Voor zichtcorrectie en een gelijktijdige leesbrilcorrectie wordt de nieuwste machine van de Duitse firma Bausch & Lomb gebruikt. De prijs is uiteraard de laagste in Nederland en is bovendien inclusief reis, luchthaven transfers en het verblijf in een luxe 4 sterrenhotel direct naast het Istanbul Surgery Hospital.

De Technolas P217 voor zicht- en leesbrilcorrectie

De Technolas P217 (Bausch & Lomb)

Kom ik in aanmerking voor Supracor?

Supracor is op dit moment beschikbaar voor mensen die naast de leesbril ook plus- of minwaarden hebben. Daarnaast moet de leesbril een waarde hebben die hoger ligt dan +1.50.

De presbyopie moet uiteraard stabiel zijn. Dit betekent dat u het afgelopen jaar geen sterkere leesbril heeft moeten kopen.

De behandeling

Een behandeling volgens de Supracor methode is vergelijkbaar met een ooglaserbehandeling inclusief toepassing van de Femtosecond techniek. Het duurt dus slechts een minuut of tien.

Het onderzoek na het ooglaseren

Dokter Buket Ayoglu controleert het resultaat van de ooglaser-behandeling

Bij de nacontrole op de dag na de behandeling merkt u dat u geen leesbril meer nodig heeft. Het zicht dichtbij is direct hersteld. Het zicht op afstand heeft meer tijd nodig. In een enkel geval is zelfs tijdelijk een bril nodig om bijvoorbeeld auto te kunnen rijden. Hoe lang het herstel van het zicht op afstand duurt is moeilijk te zeggen, dit verschilt sterk van persoon tot persoon en varieert van enkele dagen tot enkele maanden. Daarna heeft u geen enkele bril meer nodig en dit resultaat is definitief.

question mark

Stel uw vraag!

Heeft u vragen over de moge-
lijkheden? Neem gerust contact op! Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.

    ReferentiesBeoordelingen

    question mark

    Veelgestelde vragen