f

Begeleiding

U bent niet alleen !

Alma Care Nederland begeleidt u vanaf het eerste moment. U staat in direct contact met één van onze medewerkers vanaf het moment dat u zich aanmeld. Deze medewerker / ster beantwoordt al uw vragen en begeleidt u gedurende het gehele traject, inclusief de nazorg.

De nacontroles vinden, net als het vooronderzoek, plaats bij erkende optometristen in Nederland.

Istanbul

In Istanbul wacht u een persoonlijke benadering. Op het vliegveld staat een chauffeur klaar om u comfortabel naar het hotel te rijden. Dit vier sterren hotel staat direct naast de kliniek waar ook uw begeleider op u wacht. Hij of zij zal u begeleiden door het traject van vooronderzoeken, de behandeling en de nacontroles. Uiteraard krijgt u zijn of haar telefoonnummer (mobiel) zodat uw begeleider altijd bereikbaar is voor al uw vragen gedurende de tijd dat u in Istanbul bent.

 

GEZOCHT:

Nederlandssprekende inwoners van Istanbul die tegen betaling af en toe cliënten willen begeleiden en / of toeristische rondleidingen willen geven door de stad.

Lotgenoten

U bent niet de enige die scherp zicht zonder hulpmiddelen wil door middel van een ooglaserbehandeling in het Istanbul Surgery Hospital. Mocht u willen praten met mensen die u voor zijn gegaan dan regelen wij graag een gesprek voor u. Of kijk hier voor cliënten die hun ervaringen met ons hebben gedeeld.

Groepsreis

Wanneer u deelneemt aan één van onze groepsreizen dan reist u uiteraard met lotgenoten. Bovendien is deskundige (Nederlandstalige) begeleiding aanwezig. Uw begeleider staat altijd klaar voor al uw vragen en is er voor u gedurende uw verblijf in Istanbul. Ook een informatieve, toeristische rondleiding langs de monumenten van de oude stad is onderdeel van elke groepsreis.

groep november

Deelnemers aan een groepsreis van Alma Care voor de Blauwe Moskee

Partner

U kunt uiteraard ook altijd u partner, vriendin of kennis meenemen. Ter ondersteuning, maar ook om samen van de metropool Istanbul te genieten. Iemand meenemen kost slechts 450,00 Euro. Voor een eventuele één persoonskamer rekenen wij geen extra toeslagen.

question mark

Stel uw vraag!

Heeft u vragen over de moge-
lijkheden? Neem gerust contact op! Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.

    ReferentiesBeoordelingen

    question mark

    Veelgestelde vragen