f

Referenties

Edwina Traanman (Venray).

Deze notitie is vooral bedoeld om iedereen zover te krijgen om zijn/haar ogen te laten laseren. Het is een cliché maar hier komt ie dan toch: ik had het veel eerder moeten doen! Mijn motivatie was niet zozeer dat ik van m’n bril af wou maar dat ik geen variofocusglazen wilde. Mijn ogen zijn nu met Monovision behandeld wat inhoudt dat 1 oog op 100% is gecorrigeerd en het andere oog met een lichte afwijking zodat ik nog lezen kan. In de toekomst zal bij schemerig/donker weer wel  een leesbril nodig zijn.
Waarom je  voor AlmaCare moet kiezen is eigenlijk vrij eenvoudig, waarom zou je ergens anders naar toe gaan als je het beste kunt krijgen voor minder geld?
Ik ben met mijn partner op eigen gelegenheid naar Istanbul gereisd en heb  niet in het Mimhotel geslapen omdat ik in de buurt van Taksim (uitgaansbuurt) wou zitten. Wanneer je niet zo goed Duits spreekt lijkt het me fijner om een groepsarrangement te regelen. Ik weet niet of je met Engels ook goed uit de voeten kunt in de kliniek , ik heb alleen met de arts (Dr. Berrin Toksü) in het Engels gesproken omdat ze dat beter sprak.

Dr. Berrin Toksü. Oogarts van het Istanbul Surgery HospitalDr. Berrin Toksü
Zoals in de infobrochure vermeld staat krijg je in de ochtend wat onderzoeken en wordt je later in de middag terug verwacht voor de behandeling. Omdat het heerlijk zonnig weer was zijn we buiten gaan lopen en is een zonnebril (dan nog op sterkte) handig omdat je ogen lichtgevoelig zijn vanwege de druppels die je in de loop van de ochtend in je ogen gedruppeld kreeg.
De ingreep zelf vond rond 16.30 plaats en duurde echt niet lang, het was vooral een griezelig idee maar pijn voelde ik absoluut niet. Het meest geruststellende was dat je hand werd vastgehouden, klinkt raar maar dat was enorm fijn. Iedereen ervoer dat blijkbaar want nadat je ogen gelaserd zijn neem je even plaats in een ruimte waar ook andere “slachtoffers”zitten.  We waren het er unaniem over eens dat “ Dogan’s  Händchen halten, super war”.
Wat echt tegenviel waren de 3 -4 uur na de ingreep, ik vind een branderig/zanderig gevoel een understatement vooral dat 3e uur was pijnlijk te noemen.  Ik ben toen we in ons appartement aankwamen direct het bed ingedoken en was blij dat ik niet zelf  m’n ogen hoefde te druppelen maar een partner had die dat deed. Om 21.30 heb ik de slaaptablet die je meekrijgt genomen, vanaf dat moment heerlijk diep geslapen en s’morgens onvoorstelbaar maar echt waar, geen greintje pijn of irritatie gevoeld. Tja en je ziet gewoon goed! Wat ook een enorme meevaller is, mijn ogen zijn minder gevoelig voor licht geworden. Ik had juist verwacht dat dit zou verergeren, maar ik draag nu nauwelijks een zonnebril ondanks het heerlijke zonnige waar we nu al een poos van genieten.
Nu een maand later ben ik nog steeds blij en enorm dankbaar dat ik dankzij de goede informatie van Henk  van Velthooven voor Alma Care heb gekozen.

Edwina Traanman,
Behandeldatum : 28-03-2011

(Meer ervaringen van Alma Care cliënten lees je hier.)

question mark

Stel uw vraag!

Heeft u vragen over de moge-
lijkheden? Neem gerust contact op! Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.

    ReferentiesBeoordelingen

    question mark

    Veelgestelde vragen