f

Referenties

Ervaring Hans (Harderwijk, 26 jaar)

Een kort bedank meeltje. Alles is helemaal in orde. Eerlijk gezegd was ik best bezorgd maar eigenlijk valt de behandeling best mee. Vooral achteraf dan want op het moment zelf was ik toch wat zenuwachtig. Gelukkig was Murat (mijn begeleider) steeds in de buurt. Een erg aardige man die alles goed uitlegt en je ook geruststelt. Hij ging met me mee in de behandelkamer en dat stelde ik erg op prijs. Hij vertelde precies wat er gebeurde en dat alleen al leidt de aandacht lekker af. Hoewel het ook in no time gebeurd was. Kunt u Murat mijn complimenten doorgeven?

Ik ben sowieso vol complimenten. Alles was perfect geregeld. Ook in Nederland. Maar ook de reis, het hotel en alles. Perfect dat het hotel naast de kliniek staat!

De dag na de behandeling was de nacontole. De arts was heel tevreden en ik zag meteen al 120% (rechts 100). Daarna toen de stad ingegaan en het is een vreemde ervaring alles zo helder te zien zonder mijn lenzen. Het zicht werd deze dag ook met het uur beter.

Het is nu bijna drie weken geleden. Ik zie goed en heb haast geen druppels meer nodig.

Istanbul is fantastisch! Heel erg bedankt voor jullie goeie zorgen. (Hans liet zijn ogen laseren in juni 2004)

question mark

Stel uw vraag!

Heeft u vragen over de moge-
lijkheden? Neem gerust contact op! Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.