f

Referenties

Ervaringen Bianca (Nijkerk, 32 jaar)

Ik zie inmiddels prima. In de eerste 2 weken is het nogal wisselend geweest. Vooral doordat ik na 1 week weer aan het werk ben gegaan, in de nachtdienst (3 zelfs) achter 5 beeldschermen. Dat was iets te veel van het goede. Na 2 uur achter de pc´s zag ik vreselijk wazig en kreeg hoofdpijn. Dat is langzaamaan weer weggetrokken met wat dipjes.

Nu zie ik zelfs op flinke afstand kleine details, gewoonweg geweldig.

De kunsttranen gebruik ik nog wel, niet de hele dag, maar vooral na het opstaan en in de avond en op het werk (airco en pc´s) Via Henk heb ik inmiddels al nieuwe kunsttranen, een soort gel-tranen, gekregen, maar die vind ik dus niet zo fijn als die uit Istanbul.

Al met al dus ontzettend blij dat ik de stap tot laseren gezet heb, en Istanbul is wat mij betreft nog zeker een bezoekje waard in de toekomst.

Over 2,5 week gaan wij op vakantie (dat wil zeggen, mijn man Theo, dochter Amber en ik zei de gek), heerlijk 11 dagen naar Kos, ik ben zo vreselijk benieuwd hoe zwemmen in de zee zal zijn.

(Bianca is politie agente en liet haar ogen laseren in mei 2006)

question mark

Stel uw vraag!

Heeft u vragen over de moge-
lijkheden? Neem gerust contact op! Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.