f

Referenties

Ervaringen Christiane Leys

Graag had ik mijn positieve ervaringen met Alma Care in samenwerking met het Turks Ziekenhuis Istanbul Surgery Hospital, aan andere personen meegedeeld.
In België , in gekend ziekenhuis kon ik met laser behandeld worden, voor ver- en kortbij zien; Maar de professor die me behandelde had juist enkele bedenkingen omdat ik dagelijks op PC werkte. Ik had niet zoveel vertrouwen en heb mijn brilletje maar opgezet dat me voorgeschreven was, zowel voor verzicht als kortbij.

Nu ben ik 59 jaar geworden en was mijn bril stikbeu. Via een kennis die vol lof was in de samenwerking met Alma Care heb ik de betrefende personen gecontacteerd. Ik heb gekozen voor de individuele reis naar Turkije, en ondanks waarschuwingen van personen uit mijn omgeving heb ik doorgezet, en wat ben ik daarvoor blij.

Bij mijn aankomst in Turkije stond een lieve chauffeur me op te wachten. Heeft met een groot stuk Istanbul laten zien en me naar het hotel gebracht, waar ik gaan eten ben in het restaurant (lekker trouwens), daarna een beetje gelezen en naar bed.
s’ Morgens om 9 uur naar de kliniek naast het hotel. Na een 2 uur onderzoeken aan mijn ogen, werd ik door de arts geroepen, zeggende dat mijn ogen in veel te goede staat waren voor lazer, en voor mijn verzicht moest ik absoluut mijn bril aflaten. Ik was eerst enorm teleurgesteld, maar de dokter kon me uiteinelijk aan mijn verstand brengen dat ik juist veel geluk had. Ze wou mijn (lichte slechtziendheid) van dichtbij niet behandelen, daar ik in de problemen ging komen met mijn verzicht. Dus uiteindelijk had ik al 10 jaar een bril op die me niet veel hielp.

Ik heb de raad van de dokteres opgevolgd en draag nu nog enkel een bril om te lezen. Mijn hersenen moeten zich juist nog aanpassen aan het feit dat ik geen bril meer draag, maar ik ben nu wel supergelukkig. Rij zelfs met de auto zonder bril. Ik geef hier het beste bewijs als een dokter U verteld dat je dat of dat moet,(zoals ik een bril moest dragen voor verzien), je geneigd bent dit blindelings te geloven en er van overtuigd van bent, dat er degelijk iets scheelt.

Volgend jaar of binnen 2 jaar hebben ze in de kliniek een nieuwe lazer, waar ze mijn probleem volledig gaan kunnen oplossen. Ik zal dan ook als eerste in de rij gaan staan om ook dichtbij te kunnen zien. Mijn verhaal lijkt een beetje raar, maar door de uitleg die ik gekregen heb, heb ik voor 200% respect en bewondering voor die dokters die normaal vlug veel geld kunnen verdienen, maar die de patiënt in de eerste plaats stellen.

Nog een heel goed woord over Alma Care. Ben op de vrijdag van terugkomst naar het vliegtuig gebracht door dezelfe lieve chauffeur. Heb de kosten van de niet ingreep teruggekregen,(enkel verblijfkosten betaald) en voor de service van die personen niets dan lof.
(Christiane Leys reisde in december 2008 naar Istanbul)

question mark

Stel uw vraag!

Heeft u vragen over de moge-
lijkheden? Neem gerust contact op! Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.

    ReferentiesBeoordelingen

    question mark

    Veelgestelde vragen