f

Referenties

Ervaringen Groepsreis Alma Care 1 November Istanbul

Na ruim een jaar denken en internet doorzoeken, wat waar en hoe, was het op donderdag 1 November dan eindelijk zover.
Nadat Alma Care het benodigde papierwerk had geregeld stond ik aan de uitgang van de slurf op het vliegveld van Istanbul te wachten op de begeleider Henk van Velthooven en nog zes andere die ook hun ogen willen laten laseren.
Na een vermoeiende vliegreis rond 5 uur aangekomen bij het hotel, waar ons werd verteld dat we nog dezelfde avond gelaserd konden worden. Geen tijd om je zenuwachtig te maken, en op naar de kliniek. De vooronderzoeken gehad, en toen was het eindelijk zover, na bijna 30 jaar brildragend te zijn geweest zou ik  weer zonder bril of lenzen kunnen zien. Rond 23.30uur weer terug in het hotel met wat branderige ogen en een slaappil en pijnstiller op zak.  Ik heb nog 10 minuten naar het plafond gestaard tot de slaappil zijn werk deed.
De volgende ochtend een beetje onwennig je ogen open doen en meteen opstaan om naar buiten te kijken. Ik moet zeggen, het was een vreemde ervaring om zo ineens alles te kunnen zien. Om tien uur moesten we met z’n allen weer naar het Istanbul Surgery Hospital de kliniek waar het die avond van te voren allemaal was gebeurd, maar nu voor de nacontroles, daar kreeg ik te horen dat ik alweer voor 100 % kan zien, dus dat was te gek.
Daarna hebben we met z’n allen nog twee dagen Istanbul verkend en zonder bril ziet het er nog mooier uit!!!
Zondagavond weer thuisgekomen en mijn Istanbul avontuur was weer achter de rug. Daarna nog een week moeten druppelen met antibiotica en nu soms nog wat bevochtigen maar verder gaat alles perfect. Ook de begeleiding van Alma care in het bijzonder Henk van Velthooven was perfect, al die tijd heeft hij ons bijgestaan met raad en daad en kan het dan ook uit eigen ervaring iedereen aanraden.
Ik kan niet anders zeggen, bedankt voor de goede zorgen.

Leon Megens (Oss)

Groep na ooglaserbehandeling in Istanbul
Deelnemers aan de goepsreis van september (2007) genieten van Istanbul de dag na de ooglaserbehandeling

question mark

Stel uw vraag!

Heeft u vragen over de moge-
lijkheden? Neem gerust contact op! Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.

    ReferentiesBeoordelingen