f

Referenties

Ervaringen Groepsreis oktober 2009

groep 8 oktober 2009 alma care

almacare groep 8 oktober 2009

almacare gropesreis oktober 2009
(Peter ten Cate liet zijn ogen laseren op 8 oktober 2009)

Mijn naam is PJ ten Cate en ik heb het genoegen gehad om mijn ogen te laten laseren In het Istanbul Surgery Hospital te Isanbul. Op 8 oktober 2009 Inmiddels zit ik dit verslag zonder bril te tikken en mijn zicht is prima en wordt met de dag beter. Het enige wat ik nog moet afleren is de bril af te zetten voor ik ga slapen want die heb ik dus niet meer, dat moet dus nog even uit mijn systeem. Mijn verhaal begint bij het vertrek hier uit Nederland alles was tot in de puntjes verzorgt Eten aan boord van het vliegtuig , tot het worden opgehaald van het vliegveld van Istanbul. Aangekomen bij het mooie en goed verzorgt hotel het NIM werd me uitgelegd dat ik me de volgende morgen om 9.00 uur moest melden in het Istanbul Surgery Hospital, en dat ik letterlijk van me bed de kliniek in kon rollen. Na s morgens een uitgebreid en keurig verzorgd ontbijt te hebben genuttigd, ging ik richting het hospitaal, een maal daar aangekomen vulde ik wat papieren in en de onderzoeken gingen van start, ondertussen had ik ook met de begeleidster van Alma Care Bianca kennis gemaakt die me met raad en daad bijstond. Een nadeel was echter dat je Duits of Engels moet kunnen spreken maar als je dat niet kon had je altijd nog Bianca die je hielp. Na heel wat wacht tijd en onderzoeken kreeg ik te horen dat ik dus inderdaad gelaserd kon worden, en moest me weer om 14.30 uur in de kliniek melden. 14.30 uur was ik er weer samen met de andere groeps genoten van de Alma care trip die ik inmiddels ook had leren kennen , en zo werd het tegen 17.00 uur , kreeg mijn kalmerende pil en werden mijn ogen schoongemaakt met ontsmettende spullen daarna de verdovingsdruppels en een oog werd afgeplakt om het zo schoon mogelijk te houden. 10 min later werd ik opgehaald en moest op een tafel gaan liggen, kreeg een vervelende klem in mijn ogen en zag een lichtshow van rood en groen vervolgens wat druppels en toen het andere oog ik was er helemaal klaar voor en dacht nu gaat het laseren beginnen, waarop ik te horen kreeg meneer ten Cate u bent klaar, werd voorzien van een soort donkere ski bril en werd door een medewerker van het Istanbul Surgery Hospital meegenomen naar de eerste wachtkamer mijn zicht was als dat van iemand die door een beslagen raam stond te kijken en na wat minuten begonnen mijn ogen wat te branden zoals was voorspelt, niets ernstigs enkel wat vervelend. Toen kwam er weer een medewerker van het Istanbul Surgery Hospital me weer ophalen om de ogen te controleren , en dat was allemaal in orde,had net voor het laseren al de instructies gekregen hoe te druppelen en wat te doen als de operatie goed was afgerond namelijk naar je hotel gaan roomservice bellen je pijnstiller nemen en je slaappil je moest echter wel de skibril tot de volgende morgen ophouden. En dan de volgende morgen , je kunt weer zien zonder bril, nog niet heel super maar ja het is nog geen dag geleden, weer vond er een controle plaats en daarna zijn we met onze begeleidster de bazar in Istanbul op geweest , en hebben gezamenlijk s middags gegeten. Nu kan ik u vertellen dat Istanbul een geweldig mooie stad is maar dat moet je met je eigen nieuwe ogen gaan bekijken. De dag daarop weer terug naar Nederland alles prima verlopen heb alleen een dag gehad tot nu toe dat mijn zicht even niet optimaal was, maar dat schijnt normaal te zijn, en de nazorg hier in Nederland is ook perfect geregeld bij deze Nog mijn Dank aan Henk van Velthoven die dit alles heeft mogelijk gemaakt, Langs deze weg nogmaals bedankt voor deze zeer positieve ervaring PJ ten Cate Alkmaar 2009

question mark

Stel uw vraag!

Heeft u vragen over de moge-
lijkheden? Neem gerust contact op! Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.

    ReferentiesBeoordelingen

    question mark

    Veelgestelde vragen