f

Referenties

Ervaringen Jacqueline van der Spek

Ik heb na lang vergelijken op internet voor AlmaCare gekozen.
Hierbij is bijna alles inclusief. Als je eventueel terug moet voor herbehandeling wordt dit helemaal vergoed voor de komende 10 jaar. Dit gaf voor mij aan dat de kliniek wel goed moest zijn.

Bij mij is alles heel snel gegaan. Ik heb 18 november mijn vooronderzoek gehad, waar ik goed bevonden werd voor de Lasik methode.
Aangezien ik zelf mijn vlucht kon regelen en het Istanbul Surgery Hospital geen wachtlijsten heeft, kon ik maandag 24 november al vertrekken.
Het MIM hotel ligt letterlijk naast de kliniek. Een fijn hotel, met ruime kamers en vriendelijk personeel.

Woensdag 26 november om 9u moest ik mij melden in de kliniek voor het vooronderzoek. Ik ben zelfstandig gegaan en als je de kliniek in komt is het niet heel duidelijk hoe alles werkt. Ik had niemand die zich voorstelde en werd van het ene kamertje naar het andere kamertje gebracht.
Dit duurde door het wachten tussendoor tot circa 12uur.
Er lopen 3 begeleiders die Engels of Duits spreken om te helpen vertalen bij alle onderzoeken. Gaandeweg de ochtend heb je een beetje door wie jou gaat begeleiden.

Ik werd ook hier goed bevonden voor de Lasik methode, maar zou wel siliconen traanbuisjes krijgen, aangezien mijn ogen erg droog en beschadigd waren, wsl door jarenlang lenzen gebruik.

Om 14u moest ik terug komen voor de laser behandeling. Nadat ik een half uurtje weg was (even frisse neus halen buiten) werd ik op straat geroepen dat ik over 10 minuten al behandeld kon worden!

Snel een appeltje gegeten en weer terug.
Daar kreeg ik mijn rustgevende tabletje en mocht ik gelijk naar binnen. Ogen werden ontsmet en ik ging als eerste onder de laser.
Vond de behandeling niet echt fijn. Had nog grote pupillen van de druppels van het vooronderzoek en het licht deed pijn, waardoor je je ogen dicht wil doen. Dit gaat natuurlijk niet door de klemmen, maar vond t wel moeilijk te concentreren. Mijn begeleider gaf zijn hand, zodat ik er in kon knijpen haha.
Binnen 10 minuten is het al klaar gelukkig en mag je terug om te wachten tot de arts komt om het naonderzoek te doen. Alles was goed, dus gewapend met mooie ski/zonnebril terug naar het hotel en lekker even in bed gelegen.
’sAvonds al min of meer zonder zonnebril kunnen eten.
Volgende dag om 9u terug voor check-up en mijn siliconen buisjes. Die zaten er binnen 2 minuten in.
Zicht was al 100%!
Daarna lekker Istanbul in gegaan.
Vrijdag voor ik naar huis ging nogmaals langs de kliniek gegaan voor extra check (was er nu toch). Ondanks dat het die dag echt heel druk was, werd ik binnen 5 minuten geholpen.

Het is nu een week geleden. Het gaat goed met me. Dinsdag vol goede moed naar werk gegaan. Dit bleek toch iets te snel te zijn. Ik werk op Schiphol met erg droge lucht en aangezien ik al droge ogen van mezelf had, werden mijn ogen na 4 uur werken erg rood en het zicht nam af.
Blijf toch nog maar een paar dagen thuis om mijn ogen goed te laten herstellen, want te droge ogen is echt heel slecht, kreeg ik te horen na een telefoontje met Alma Care.
Volgende week woensdag krijg ik mijn eerste na controle in Nederland. Ik merk dat mijn rechteroog nog wat minder goed ziet, vooral als ik mij heb moeten concentreren op iets. Dit schijnt de komende weken zo te blijven, dat je zicht wat beter en slechter wordt.

Verder ben ik erg tevreden, dringt nog steeds niet echt door dat ik geen lenzen in heb en toch goed kan zien!!
(Jacqueline van der Spek liet haar ogen laseren op 25 november 2008)

question mark

Stel uw vraag!

Heeft u vragen over de moge-
lijkheden? Neem gerust contact op! Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.

    ReferentiesBeoordelingen

    question mark

    Veelgestelde vragen