f

Referenties

Ervaringen Jan. H. Schuurkamp (Harderwijk)

Rest mij nog te zeggen dat ik zeer te spreken ben over Almacare, de begeleiding naar de behandeling toe, de behandeling zelf in Turkije en de organisatie aldaar er om heen, en natuurlijk de nazorg / belangstelling terug in Nederland.

Voor mij was het verbazingwekend , dat men in de kliniek aldaar de patiënten bij naam wisten te noemen zonder dat men een dossier had gezien. Dit getuigd van een grootte mate van betrokkenheid en professionaliteit.

Henk, Almacare en het team er om heen, ik neem mijn petje af.

Met vriendelijke groet,

Jan H Schuurkamp

Cliënten van Alma Care na de ooglaser behandeling in het Istanbul Surgery Hospital.
Cliënten van Alma Care na de ooglaser behandeling in
het Istanbul Surgery Hospital.

Aanmelden / informatie aanvragen

question mark

Stel uw vraag!

Heeft u vragen over de moge-
lijkheden? Neem gerust contact op! Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.