f

Referenties

Ervaringen Jan V (Den Haag, 38 jaar)

Bijna een maand geleden gelasikt in het ISH in Istanbul. Meer last gehad van de lampen van de OK en de twee dagen erna. Van de operatie op zich geen last gehad. Wel stress op dat moment omdat je alles ziet gebeuren letterlijk voor je ogen!

Na mate de weken vorderden merkte ik dat de samenwerking tussen de ogen steeds beter werd en dat het nu bijna perfect is. Het focussen gaat onderhand bijna vanzelf qua snelheid. Ik merk wel dat hoe meer licht er is, hoe scherper ik zie..

De samenwerking tussen de ogen is nu zo goed als perfect. Soms nog wel eens een mindere dag/moment met mijn linkeroog maar dat trekt nog wel…dit was mijn luie oog vroeger…bijna geen last meer van alleen nog na lang naar beeldschermen kijken wordt mijn zicht troebel..maar na 30 min is dat weer weg…
Ben heel blij dat ik de beslissing toen genomen heb.
Nog wel af en toe druppelen maar is steeds minder nodig… Henk, Bedankt! Wie twijfelt kan ik alleen maar www.almacare.nl adviseren! Secuur, goed en vooral veilig voor je ogen! Je hebt er immers maar 2 van! Gr Jan

(Jan liet zijn ogen laseren op 10 maart 2006. Hij kwam van -2.50 links en – 3.00 rechts)

question mark

Stel uw vraag!

Heeft u vragen over de moge-
lijkheden? Neem gerust contact op! Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.