f

Referenties

Ervaringen Johan van Dinter (Bemmel, 45 jaar)

Vraag: Henk, bedankt voor de goede service en begeleiding tijdens de groepsreis van mei 2008. Ik heb de groep en jou als zeer prettig ervaren. Ben tot nu toe zeer tevreden met het resultaat en was erg happy op het moment dat ik de tv aanzette en zonder bril TeleTekst kon kijken. Wat op dit moment(4 dagen na behandeling) nog wel wennen is, is het lezen als ik uit bed kom. De ogen moeten dan duidelijk eerst wennen. Maar dit had je al gezegd omdat ik monovison heb gehad. Kortom een super reis, met een super ervaring om zonder bril rond te kunnen lopen, voor een super prijs. Ik heb je in iedergeval al aanbevolen bij verschillende bekenden. Groeten johan van Dinter, Bemmel.
(Johan van Dinter nam deel aan de groepsreis van mei 2008)

question mark

Stel uw vraag!

Heeft u vragen over de moge-
lijkheden? Neem gerust contact op! Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.