f

Referenties

Ervaringen Jolanda S. (Bloemendaal)

Omdat ik min 8 had hebben ze gecorrigeerd tot plus 1 maar dat zal in de komende maand terug gaan naar 0. Volgens mij is het nu al een stuk beter en is het hooguit plus een half.

Overigens ben ik vol lof over alles wat ik heb meegemaakt in Istanboel. Het hospital is prima en Murat helpt je om je op je gemak te stellen en spreekt uitstekend engels en duits. Ook tijdens de operatie is hij erbij om te vertalen of even te helpen.

Het hotel is prima en ze zijn erg vriendelijk daar. Ik heb een aantal keren gebruik gemaakt van roomservice omdat ik erg moe was voor en na de operatie. Uitstekend eten.

Alles bij elkaar een succes en ik hoop dat velen net zo tevreden zijn als ik. Over een maand moet ik voor na-controle weer naar Buffing in Hilversum. Als hij dan op 0 uitkomt bij de meting is het top.

Als er nog iets te melden valt zal ik het u zeker laten weten maar voorlopig is dit alles.

(Jolanda liet haar ogen laseren op 3 maart 2006)

question mark

Stel uw vraag!

Heeft u vragen over de moge-
lijkheden? Neem gerust contact op! Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.