f

Referenties

Ervaringen Marja (Rockanje, 48 jaar)

Mijn ooglaser avontuur .

Dinsdag 23 mei in mijn uppie vertrokken naar Istanbul,door omstandigheden kon er nu niemand met mij mee en ik had geen zin om te wachten want ik wil zo graag! Ik werd opgewacht door de chauffeur van de kliniek en was na ongeveer 20 minuten in het hotel.

Woensdag 24 mei  om 9.30 gaan de vooronderzoeken beginnen. Om 11.00 gesprek met de dokter gehad. Moet nu om 13.00 weer terug voor  verdere onderzoeken.

14.30 ben weer terug op  mijn kamer en alle onderzoeken waren goed. Om 15.15 moet ik weer terug en om 16.00 gaat het gebeuren. Voel me erg op mijn gemak en ben vol vertrouwen. Het is zo druk in de kliniek ze hebben zoveel routine ik schat dat ze  er 25 per dag laseren! Ik zit nu voor de spiegel en zie slecht door al de druppels, grote pupillen en een beetje duizelig maar niet erg. Zie mezelf nu nog met bril en als ik straks terug kom moet ik mezelf kunnen zien zonder bril. Toch nog een merkwaardig idee!

16.45 Heb ik dat! Is mijn ingreep uitgesteld zit ik daar helemaal geprepareerd en klaar voor de start. 1 of 2 uur uitstel nou ja wachten dus maar….gelukkig krijg  je  een kalmeringstablet anders was ik misschien alsnog zenuwachtig geworden.

Donderdag 8.00  IK KAN ZIEN! Ver  weg helemaal te gek! Dichtbij is nog wel slecht maar dat kan nog wel een maand duren voor dat bijtrekt maar ik schrijf dit nu zonder bril het is wazig maar het gaat! Het is allemaal erg meegevallen 2 uur napijn gehad en op de slaappil die we kregen heb ik geslapen als een blok en nu voel ik niets meer. Er was brand geweest op de luchthaven en dan zijn alle ziekenhuizen verplicht om alles te staken en beschikbaar te zijn voor  eventuele slachtoffers, daarom moest ik wachten. Ben om 18.00 geholpen en was om 18.15 weer op de hotelkamer zonder bril. Wel met mooie veiligheidsbril, die kregen we  ook nog. verder kregen we visolie-capsules voor de doorbloeding en dat komt goed uit want die slik ik al een jaar dus is dat zeker goed geregeld!

Vrijdag  8.00. Voel mij geweldig goed. Ben gisteren heel de dag op pad geweest met een Duits echtpaar (zij is gelijk met mij geholpen). Wezen varen wandelen en winkelen en behalve dat we niet veel kunnen lezen hebben we  grandioos genoten van alles wat we zagen zonder bril echt super!

Woensdag 31 mei 7 dagen erna. Ik kan geweldig ver en vooral breed zien. Lezen en de pc gaat nog niet zoals het moet ,maar ik merk elke dag verbetering! Ik voel mij prima maar de eerste dagen moest ik voorzichtig opstaan en niet te snel lopen, weinig tv kijken met ondertiteling anders werd ik wat duizelig. Ben heel blij dat ik het gedaan heb en zou het ieder aanraden want het is geweldig! Fietsen  en autorijden geen probleem. Alleen de eerste dagen was parkeren moeilijk omdat de stoep ineens breder en groter leek, dat was wel grappig! Voel me heel gelukkig zo zonder bril echt geweldig!

Groeten van Marja in den Eng uit Rockanje
(Marja liet haar ogen laseren op 24 mei 2006. Ze komt van -7 links en -5 rechts)

question mark

Stel uw vraag!

Heeft u vragen over de moge-
lijkheden? Neem gerust contact op! Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.

    ReferentiesBeoordelingen