f

Referenties

Ervaringen Mel Schuurman

Ik ben net terug uit istanbul voor een laser behandeling alles is perfect gelopen alleen had ik een kleine domper ik wilde ook voor het lees gedeelte maar kreeg daar te horen dat dit niet ging ivm leeftijd ik ben namelijk 53 en dan kan kan het niet tegelijk ik moet dan een jaar wachten kijken of leesgedeelte stabiel blijft en dan zou het wel kunnen ik ga dus volgend jaar terug samen met mijn vrouw want zij wil het ook laten doen. Alles was vanaf dag 1 tot we weer terug gingen tot in de puntjes verzorgt hotel eten citytour prachtige stad istanbul bij aankomst eerst naar hotel gebracht kamer bekenen daarna stad in iets eten en drinken alleen jammer ramadan en sommige restaurants hebben dan geen alcohol maar ja dan maar cola. toen weer naar hotel daar wat drinken. en slapemn volgende dag naar hospitaal 2 stappen hotel uit 2 stappen hospital in makkie heerlijk dichtbij toen onderzoek duur ongeveer 2 uur maar daarvan zit je meer in wachtkamer dan onderzoek omdat er zoveel mensen zitten dan die dan die . toen kreeg je te horen hoelaat je word geholpen ik om 2 uur dus snel wat eten en weer terug ogen ontsmetten en toen behandelkamer in echt 15 minuten stond ik weer buiten met bril op naar kamer en liggen toen begon het een branderig gevoel en dat werdt steeds erger toen pijn stiller genomen na 3 uur was de pijn over en ie niet meer terug gekomen eten besteld room service daarna slaap pil genomen 15 minuten later was ik nokout . volgende dag kontrolle alles oke dan citytour wat een winkels in istanbul zoveel mensen heel vriendelijk blauwe moskee gezocht bijzonder . volgende dag weer naar huis . mijn ervaring prima in 1 woord zeer zeker aan te raden. mijn zicht nu 100%.
(Mel Schuurman liet haar ogen laseren op 3 november 2009)

question mark

Stel uw vraag!

Heeft u vragen over de moge-
lijkheden? Neem gerust contact op! Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.