f

Referenties

Ervaringen Mon H. (Schiedam, 50 jaar)

Hier de beloofde foto’s (genomen met een 5megapixel cameraatje). Hopelijk zit er wat leuks bij voor iedereen. Ik heb erg genoten (geweldigenoten) van mijn tripje naar Istanbul. Het eerste doel was uiteraard mijn ogen laten bewerken, maar ik had niet gedacht dat de groep zo leuk zou zijn. Lekker gezellie met elkaar oh-en over van alles en nog wat, het werk, families, feestdagen, voorkeuren en afkeuren en ga zo maar door en natuurlijk de oogjes.
Bij mij was alles top tot dinsdag na de ingreep. Mijn rechteroog vertoonde een kleine afwijking in scherpte en het zicht was als door een miniscule grijsfilter. Beetje verhoogde hartslag (jaja, lijk wel stoer maar ben het natuurlijk niet) want ik vond het toch een tegenvaller. Henk gebeld en uitleg gevraagd en gekregen. Ik had al een tijdje monovisie (R -2,0 en L-2,5) en nu lijkt het erop dat mijn hersenpan nog moet wennen aan het feit dat beide ogen hetzelfde moeten doen. Bijkomend voordeel is nu nog wel dat ik geen leesbril nodig heb, want ik kan gewoon de krant lezen e.d.. maar ik wil toch liever nog scherper zien in de verte (leesbrilletje momt er toch wel). Dus…. geduld is een schone zaak (lastig voor zo’n typje “as mij”(rotterdams dialect))
Ik weet niet hoe het jullie allemaal vergaat, maar ik ben zeer tevreden met de stand van zaken tot nu toe en over enkele weken wordt het alleen nog maar beter. Het is een zalig gevoel om niets op je ogen te plakken, ’s avonds geen trouble blik, onbezorgd sporten (had de draad al gelijk op woensdag weer opgepikt) en een stuk minder vermoeide ogen als eerst.
Wie weet is het leuk om nog eens bij elkaar te komen voor een slokje en hapje en babbeltje. Ik hoor het wel.

Groepsreis Alma Care december 2006
Enkele deelnemers aan de groepsreis van december 2006 in de Aya Sofia

(Mon nam deel aan de groepsreis van december 2007)

question mark

Stel uw vraag!

Heeft u vragen over de moge-
lijkheden? Neem gerust contact op! Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.