f

Referenties

Ervaringen Peter Ghler (Belfeld, 44 jaar)

Ik heb na lang wikken en wegen (2 jaar) en alle klinieken te hebben doorgelicht, mijn beslissing genomen.De beste resultaten worden in Istanbul gehaald. Uiteindelijk kwam ik uit bij de kliniek van dokter Goker en heb mijn beslissing genomen. Ik ga naar Istanbul. Ik ben met Alma Care vertrokken. Vlucht en hotel was goed geregeld. Donderdag 3 januari kwamen we aan in Istanbul (mijn vrouw en ik). We zijn daar ontvangen door Henk (Alma Care). Wachtende op de anderen, zijn we uiteindelijk vertrokken naar het hotel. Koffers op de kamer gezet, wat op frissen en de stad in .Wat eten en drinken niet te laat want ’s morgens weer vroeg dag .Na het onbijt, gelijk naar de kliniek (10 meter lopen). Super (!) vooronderzoek. Toen we daar mee klaar waren zijn we terug naar ons hotel gegaan en hebben daar nog wat gegeten. ’s Middags was het dan zover. De laserbehandeling kon beginnen. Oogdruppels en GO. Spannend, maar uiteindelijk viel het reuze mee .Daarna terug naar het hotel wat proberen te slapen. Drie uur later ging het alweer zo goed, dat ik naar onder in de bar wat ben gaan drinken. De zonnebril kon al af.
Samen pizza gegeten. Na het onbijt moesten we ons weer melden in de kliniek. Het zicht was toen al 100% beide ogen (nu 130%). Overgelukkig zijn we Istanbul in gegaan. We hebben van Istanbul genoten tot laat in de avond. ’s Morgens na het onbijt terug naar huis. Mijn vrouw is mee geweest en was zeer sqeptisch, maar is nu ook blij. Super behandeling, super weekend, super zicht. Ik kan alleen maar zeggen; Het kon niet beter! Peter.
(Peter nam deel aan de groepsreis van januari 2008)Enkele deelnemers aan de groepsreis van Alma Care. (juni 2007)

Peter

question mark

Stel uw vraag!

Heeft u vragen over de moge-
lijkheden? Neem gerust contact op! Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.