f

Referenties

Ervaringen Petra (Utrecht, 43 jaar)

Hier zijn mijn ervaringen met het laseren in Istanbul.
Donderdag 13 oktober 2005 zijn we naar Istanbul gevlogen. Op het vliegveld stond een heer te wachten en bracht ons naar het hotel. Vrijdagochtend naar het ziekenhuis voor de controles. Deze controles duren ongeveer de gehele ochtend. Toen zijn we naar het hotel gegaan en hebben daar een heerlijke salade gegeten. Om twee uur moesten we weer terug. Heel ideaal dat het hotel naast het ziekenhuis staat. Eerst werden de ogen schoongemaakt en nu wachten tot je aan de beurt bent. Dit is al best spannend. In de operatiekamer kreeg je een plastik lapje op je oog, daar wordt een gaatje in geknipt. Dan komt er een oogklem die je oog wijd open houdt. Als je met je oog beweegt stopt het laseren gelijk. Als het ooglapje los wordt gemaakt voel je een druk, dit is wel een beetje vreemd. Daarna zag ik een zwart vlak met een groen lichtje in het midden. Het groene lichtje knippert en dan opeens zie je niets meer maar het laseren is nu begonnen. Na een paar tellen zag ik rode lampjes en het groene lichtje kwam weer tevoorschijn. Dit duurde ook een paar tellen en zag toen twee lichtbundels. Daarna voelde ik dat ze het ooglapje terug schoven, en er werd een soort pleister opgelegd, alles ging eraf en hup mijn andere oog ging onder het mes. Het gebeurde wel ontzettend snel, maar dat is misschien goed anders maak je je veels te druk.
Wat ik prettig vond was dat ik met een vriendin ben gegaan. Samen hebben we hetzelfde gevoeld en konden hierover praten. Ik heb die avond een slaappil genomen en heerlijk geslapen. De volgende dag zag ik nog erg mistig, in tegenstelling tot mijn vriendin. We moesten om tien uur langs komen om de pleister eraf te laten halen en een eerste check. Ik zag op dat moment nog steeds wazig. Dit was heel normaal zeiden ze. En waarachtig een uurtje later zijn we Istanbul gaan bezoeken en zag ik alles een stuk duidelijker. Elk uur werd het scherper. Toen we die maandag naar huis gingen hebben we nog een test gehad. Ik zag toen al voor 90%. Over een maand moet ik even mijn ogen laten testen bij een opticien. Ik ben in ieder geval heel blij en gelukkig met het leven nu zonder bril of lenzen. En ik vond de service in een woord geweldig. Zowel in Nederland als in Istanbul. (Petra liet haar ogen laseren in oktober 2005)

Groepsreis Alma Care mei 2005
Enkele deelnemers aan de Lasertavel groepsreis van mei 2006 genieten van de avond in Taksim (foto: M. Essers).

question mark

Stel uw vraag!

Heeft u vragen over de moge-
lijkheden? Neem gerust contact op! Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.

    ReferentiesBeoordelingen

    question mark

    Veelgestelde vragen