f

Referenties

Ervaringen Ronald B. (Nieuwegein)

Wat mij betreft is Alma Care een aanrader voor wie zijn of haar ogen wil laten laseren. Heb op 15-03-2007 informatie aangevraagd. Proces vanaf toen was helder en correct. Duidelijke informatie over de reis, de begeleiding en de behandeling. Omdat ik op korte termijn geholpen wilde worden heb ik gkozen voor de individuele reis. Op 28-03-2007 ben ik vertrokken naar Istanbul. Beloofd was dat vanaf het vertrek alles geregeld zou zijn. Dat is ook echt waargemaakt! Van het afhalen van het vliegveld tot en met het terugbrengen naar het vliegveld verliep alles zoals beloofd. Ik ben op 29-03-2007 geholpen (lasik met wavefront) in het Istanbul Surgery Hospital. Om 9 uur begonnen met vooronderzoeken en om 15.30 uur gelaserd. Daarna direct naar mijn hotelkamer in het naastgelegen Mim hotel. Volgens de arts zou ik zo’n 2 tot 3 uur na de behandeling last hebben van een brandend gevoel in mij ogen. Na die 2 tot 3 uur zou het brandende gevoel snel minder worden. Zelfs dit kwam uit. Vanaf een uur of zeven had ik nog wel last van een ‘zandkorrelgevoel’ maar kon ik al licht verdragen en alles al behoorlijk scherp zien. 30 maart voor controle: links 90% en rechts 100% zicht. Daarna met de taxi naar oud Istanbul. Ook dat is de moeite waard. 31 maart nogmaals controle (beide ogen nu 100% zicht) en daarna met een busje naar het vliegveld gebracht. Om 17.00 uur met KLM terug op Schiphol. Ik ben zeer onder de indruk van de organistaie van de trip, de behandeling in het ISH en het uiteindelijke resultaat. Daarnaast was het verblijf in het naastgelegen Mimhotel ook uitstekend. Heerlijk dat je geen reistijd hebt bij zowel de voornderzoeken, de behandeling en de controles.(Ronald liet zijn ogen laseren op 29 maart 2007)

question mark

Stel uw vraag!

Heeft u vragen over de moge-
lijkheden? Neem gerust contact op! Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.