f

Referenties

Ervaringen Ulla Weiner (zelfstandig ondernemer, 33 jaar)

Ik was eind januari met Alma Care in Istanbul en ik heb in het Istanbul Surgery Hospital mijn ogen laten laseren. Ik wilde dat eerst laten doen in Nederland maar nadat ik veel onderzoek heb gedaan op het internet kwam ik er achter dat de klinieken in Turkije meer ervaring op dit gebied hebben.
Op Schiphol ontmoette ik 11 mensen, drie meereizende partners en de begeleider van Almacare. Het hotel in Istanbul is trouwens erg luxe. Het staat naast de kliniek wat ook een geruststellend idee is. De volgende ochtend meldden we ons daar en begonnen de uitgebreide vooronderzoeken. Ik had -2.5 en een kleine cilinder afwijking dus niet echt een gecompliceerd geval. De arts adviseerde mij Lasik met Wavefront te doen en dat wilde ik ook omdat ik gelezen had dat Lasik pijnloos is en snel herstelt.
De laserbehandeling zelf ging eigenlijk snel. De oogklemmen waren vervelend maar ik kon wel goed het groene lampje volgen waarnaar ik moest kijken. Als je teveel met je ogen beweegt stopt de laser namelijk meteen. Daarna was er een nacontrole en gingen we terug naar het hotel.
De volgende ochtend was er nog een uitgebreide nacontrole. Bij iedereen van de groep was het resultaat goed. We gingen daarna op excursie in Istanbul en het werd erg gezellig. Veel ‘kun je dat al zien’ gesprekken. Het was dan ook een leuke groep en Almacare wil ik bedanken voor alle steun en alle vragen die ze hebben beantwoord. Ook ben ik zeer te spreken over de aardige mensen in de kliniek en het hotel. Elke dag is het weer een wonder mijn ogen open te doen en gewoon te kunnen zien. Ik ben in Nederland op nacontrole geweest en ik zie nu 120%. (Ulla Weiner liet haar ogen laseren in januari 2004)

question mark

Stel uw vraag!

Heeft u vragen over de moge-
lijkheden? Neem gerust contact op! Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.