f

Referenties

Ooglaser ervaring Mirjam Engels.

Ik ben vandaag op nacontrole geweest bij Ton Lips in Nuenen,en ik moet zeggen dat hij erg tevreden was met het resultaat en dat mijn ogen er keurig uitzagen .Het gemaakte flapje zat keurig glad gestreken en op zijn plaats.
Ook ik ben zeer tevreden met het resultaat en moet me met regelmaat doen beseffen hoe geweldig blij ik ben met deze ooglaserbehandeling en het geweldige resultaat.

groepsreis Alma Care; eten met uitzicht over Istanbul
De dag na het ooglaseren lekker eten met uitzicht over een zonnig Istanbul.

Ik zie nl hartstikke goed veraf maar ook mijn leesbril heb ik nauwelijks nodig ,heb hem in de 3 mnd nu hooguit 2 x uit mijn tas gehaald ,bij dagelijkse activiteiten zoals computeren en krant lezen en de houdbaarheidsdatum op producten lezen heb ik geen leesbril nodig

……………….gewoon SUPER!

Kortom ik ben erg blij en tevreden en kan iedereen ALMA CARE aanbevelen ,op verschillende gelegenheden heb ik jullie al de hemel ingeprezen en zal dat in de toekomst voortzetten !
Ook zal ik een review achterlaten  bij ooglaserpunt.
Ook over de deskundige oogonderzoeken van Ton LIps ben ik erg tevreden.
Bedankt voor de goede en betrouwbare benadering.

Groetjes Mirjam Engels (gelaserd op 10 -02-2012)

(Meer ervaringen van Alma Care cliënten lees je hier.)

question mark

Stel uw vraag!

Heeft u vragen over de moge-
lijkheden? Neem gerust contact op! Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.

    ReferentiesBeoordelingen