f

Referenties

Ooglaser ervaring Okko Veen.

Ik heb afgelopen donderdag, 2 mei, mijn ogen laten laseren in het Istanbul surgery hospital via Alma Care en ben helemaal tevreden met het verloop en het resultaat.

Ik ben woensdag 1 mei met mijn vriendin per lijnvlucht van Turkish airlines naar Istanbul gevlogen. We werden op het vliegveld opgevangen door de chauffeur van Alma care. Met een luxe busje werden we in een half uurtje vervoerd naar het Mim hotel dat pal naast de kliniek ligt. Dit bleek een keurig hotel te zijn, strak ingericht, nette kamers, goed eten en erg vriendelijk personeel.

De volgende morgen moest ik me om negen uur melden in het hospitaal. Hier heb ik alle vooronderzoeken gehad, oogdruppels toegediend gekregen voor het verwijden van de pupillen en verdoving en besproken welke behandeling zou gaan plaats vinden.

Om half twaalf moest ik terug zijn in het hospitaal voor de daadwerkelijke laser behandeling.Na nog een keer gedruppeld te zijn, werden mijn ogen uitgebreid schoongemaakt. Met toch wel enige zenuwen kon ik vervolgens gaan liggen voor het maken van de flapjes. Dit was wel even een vervelend gevoel, omdat er wat druk op je oog wordt gezet, maar dat was gelukkig ook zo weer voorbij.
Daarna doorgelopen naar de laserruimte. Wederom liggen en het hoofd stil houden en goed naar een lampje kijken. Vervolgens werden in twee keer ongeveer dertig seconden beide ogen gelaserd. Dit was overigens volstrekt pijnloos.

ooglaseren oktober 2013
Tevreden mensen bij de nacontrole in het Istanbul Surgery Hospital (groepsreis oktober 2013)..

Hooguit een halfuur na de behandeling was ik terug op mijn hotelkamer met een fraaie “ski” bril op ter bescherming tegen fel licht en per ongeluk wrijven in de ogen. De rest van de dag heb ik rustig aan gedaan en vooral op bed gelegen met de bril op. Ik denk dat ik nog zo’n twee uur na de behandeling een wat branderig gevoel heb gehad in de ogen en toen was de pijn over. Ook waren de oogleden wat opgezet door het afplakken. We hebben ’s avonds roomservice laten komen, wat erg lekker was en vriendelijk geprijsd We zijn op tijd gaan slapen met behulp van de meegekregen slaappil.

De volgende ochtend werd ik wakker met prima zicht en waren mijn oogleden weer normaal. Om negen uur zijn we weer naar de kliniek gegaan en heb ik een oogcontrole gehad. Alles was in orde en we waren daarna vrij om Istanbul te gaan verkennen. Dat hebben we vrijdag, zaterdag en zondag gedaan. Dit ging probleemloos voor wat betreft de ogen, goed zicht, geen pijn, geen last van zon. Istanbul is echt een metropool en zeer de moeite om te bezoeken. Ik had bij Alma care de wensen aangegeven voor wat betreft datum vertrek en datum terugreis en Alma care heeft hier de juiste vluchten bij gezocht, zodat we naast de laserbehandeling ook optimaal de stad zouden kunnen verkennen.

Op zondag werden we weer opgehaald door dezelfde vriendelijke chauffeur van Alma care en werden we naar het vliegveld gebracht. En zondagavond laat waren we weer thuis. Ik merkte tijdens het autorijden wel dat ik nog wat last had van Halo’s rond koplampen van tegenliggers, maar dit schijnt heel normaal te zijn en in de komende weken te verdwijnen.

Al met al heel tevreden over de ingreep, maar zeker ook over Alma care. Alles goed geregeld, Henk van Velthooven van Alma Care is erg vriendelijk, geduldig, legt alles helder uit en denkt mee bij het boeken van de reis. Kortom mocht je plannen hebben om je ogen te laten laseren in Istanbul dan zou ik Alma care zeker aanraden.

Met vriendelijke groet,

Okko Veen

(Meer ervaringen van Alma Care cliënten lees je hier.)

question mark

Stel uw vraag!

Heeft u vragen over de moge-
lijkheden? Neem gerust contact op! Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.

    ReferentiesBeoordelingen

    question mark

    Veelgestelde vragen