f

Referenties

Ooglaser ervaring Wendy Welten

In 2009 heb ik mijn ogen laten laseren en ik wil jullie graag een goede beoordeling geven. Ik heb nooit een referentie geschreven maar ik ben zo tevreden dat ik dit alsnog wil doen. Mijn naam is wendy welten en in juni/juli 2009 heb ik via jullie een reis gemaakt naar Turkije. Hieronder lezen jullie mijn referentie.

Ik heb in 2009 mijn ogen laten laseren via AlmaCare. In het begin dacht ik; mijn ogen laten laseren in Turije? NOOIT! Maar na een aantal gesprekken met mensen die eerder in Turkije behandeld waren en advies van een oogarts in Brunssum heb ik de gok gewaagd en ben toch in Turkije uitgekomen. Als eerste wil ik zeggen dat de service van AlmaCare perfect was. Het enige wat ik hoefde te doen is op het vliegtuig te stappen, de rest was allemaal geregeld. Geland in Turkije werd ik direct opgehaald door een medewerker van de kliniek in Istanbul en in een comfortabel busje naar het hotel (dat direct naast de kliniek ligt) gebracht. Helaas kon de nederlandse begeleidster niet optijd op het vliegveld zijn maar ze belde mij wel meteen op om te vragen hoe mijn reis was en dat ze de volgende dag naar de kliniek zou komen

Alma Care ooglaser groepsreis in de Grand Bazar (2012)
De dag na het ooglaseren shoppen in de Grand Bazar (groepsreis 2012).

Na een overnachting had ik in de ochtend een afspraak in de kliniek, hier wachtte een nederlandse begeleidster op mij die samen met mij door de controles en metingen ging. Ik was toevallig de enige nederlander, de rest waren voornamelijk duitsers. Na alle controles kreeg ik een tijd waarop ik terug moest zijn bij de kliniek en de behandeling zou plaatsvinden. Je wordt behandeld in groepjes van 5, dit wil zeggen, dat je met z’n 5en in de wachtkamer zit en je 1 voor 1 naar binnen gaat. In de wachtkamer kregen we allemaal een tasje met een slaappil en de oogdruppels voor na de behandeling. Ik was als eerste aan de beurt en best zenuwachtig. Ik moest op de behandeltafel gaan liggen en het team was nog bezig met een aantal voorbereidingen. Toen de behandeling begon ging dit heel erg snel, het is echt routinewerk. Op een gegeven moment zag ik 1 of 2 seconden niks meer toen ze volgens mij het flapje omtilden, dit kwam totaal onverwachts, dit is het enige nadeel wat ik heb ondervonden tijdens de hele reis en behandeling. Ik denk dat wanneer je in een nederlandse kliniek behandelt wordt dat je dan toch wat meer persoonlijke aandacht krijgt en zij je waarschuwen van maak je geen zorgen maar je gaat zometeen ff niets zien…..Maar voor de rest ging de behandeling erg goed. De behandeling zelf was best pijnlijk het voelt alsof iemand zand in je ogen gooit een citroen uitknijpt en dan er even in wrijft. De nabehandeling was ook erg goed, de mensen zijn heel vriendelijk en er werd goed voor me gezorgd (door de mensen van de knliniek en mijn vriend die is meegegaan) Kortom het was een fantastische ervaring en 3 jaar later heb ik nergens last van. Het beste geld wat ik ooit heb besteed! De mensen van AlmaCare ben ik erg dankbaar voor het terugkrijgen van mijn zicht en de goede zorg!

 

Met vriendelijke groet,

 

Wendy Welten

(Meer ervaringen van Alma Care cliënten lees je hier.)

question mark

Stel uw vraag!

Heeft u vragen over de moge-
lijkheden? Neem gerust contact op! Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.

    ReferentiesBeoordelingen

    question mark

    Veelgestelde vragen